close
Mobila

Mobilierul multifunctional – solutie pentru spatii mici si nu numai

Daca sunteti in cautare de solutii pentru amenajarea unei camere mici sau daca vreti sa utilizati spatiul cu maxima eficienta, intr-o incapere mai mare, atunci mobilierul multifunctional devine cea mai inspirata alegere. Niste rafturi de carti cu o canapea incorporate pentru momentele in care vreti sa va relaxi citind, saltele care se transforma si in pat, si in canapea, si in fotoliu, si in masa sau un pat cu birou incorporate, toate vor contribui la amenajarea camerelor dumneavoastra, astfel incat sa salvati cat mai mult spatiu. Vorbim astazi despre cele mai practice piese de mobilier, care pot fi folosite in mai multe scopuri.

1

multifunctional-furniture

Multifunctional-Furniture-Recliner-Combination-Bookshelf

3

Multifunctional-Living-Room-Furniture-Design-4

Ransa-Sofa_2

2

In ultima perioada, designul minimalist a luat amploare, ajungand sa fie adoptat si in construirea pieselor de mobilier. Astfel, a aparut mobilierul multifunctional, care poate fi utilizat in cel putin doua moduri. Acesta este conceput astfel incat sa ofere chiar si celor mai mici camere un aspect modern si aerisit.

Daca doriti sa organizati camera copiilor in asa fel incat acestia sa-si foloseasca spatial cu maxima eficienta, atunci le puteti instala o piesa de mobilier care este in acelasi timp pat si loc de joaca, daca este mic, sau pat si spatiu de lucru, in cazul unui adolescent. De asemenea, daca vreti sa va relaxati citind cartile sau revistele preferate, exista scaune/fotolii, dotate cu suporturi pentru maculatura. Se gasesc in diverse forme, culori si marimi sau vi le puteti face la comanda, dupa propriile planuri.

Totodata, exista asa-numitul moblier de camera la pachet, care consta in incorporarea unor piese de mobilier intr-un fel de cutie, care se desface si se asambleaza urmand instructiunile producatorului. Astfel, din cutia magica vor iesi, pe rand, un pat, un dulap, un birou si niste scaunele (vezi ultima imagine).

Patul incorporate in perete sau care se coboara din tavan ar trebui luat si el in consierare. Patul ocupa cel mai mult spatiu intr-un dormitor, asa ca, de ce sa nu-l faceti nevazut atunci cand nu-l folositi? Este Solutia ideala pentru apartamentele mici, dar, mai ales, pentru garsoniere.

In sfarsit, o inventive originala si cat se poate de utila este cubul special, care se transforma cel putin patru piese de mobilier: masuta, fotoliu, pat, sau noptiera. Se numeste The Kewb si este produs in Marea Britanie. (imaginea doi)

Tags : amenajarecasamobilier multifunctionalspatii mici

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.