close

Nu credem ca exista cineva care sa nu iubeasca luxul si locuintele exclusiviste care sa arate asemenea celor detinute de marile vedete internationale. Acele locuinte care abunda in decoruri fine, scumpe si pline de facilitati care sa ne faca mereu sa visam. Tocmai de aceea va vom prezenta un Penthouse in Tel Aviv care arata sublim si reuseste, numai privind imaginile din interior, sa ne transpuna intr-o alta diminesiune a spatiului si a timpului.

Acest penthouse exclusivist face parte dintr-o cladire redintiala pe masura,  Turnul W din Parcul Tzameret si se afla la ultimele 3 etaje ale acestui zgarie nori. De altfel de pe terasa exterioara amenazata sunt oferite imagini panoramice asupra Marii Mediterane. Locuinta este prevazuta la primul nivel cu un living enorm ce comunica direct cu bucataria, terasa exterioara, o baie si camera personalului de serviciu cu baie proprie. Apoi la urmatorul nivel sunt pozitionate 4 dormitoare fiecare cu bae proprie extraordinar de mare. Ultimul nivel este fara dar si poate cel mai incredibil pentru ca aici a fost amenajata o piscina interioara. O pisicina care satisface nevoia fiecaruia de a se relaxa, dar si de a se buca de privelisti incredibile.

Iar daca vorbim despre felul in care este amanajat apartamentul putem spune ca s-au folosit culori calde, simple, dar care sunt accesorizate cu lumini calde evidentiate prin candelabre si spoturi care reusesc sa ii ofere o sclipire asemeni diamantelor.

Ceea ce ne-a captat atentia in primul rand a fost faptul ca penthouseul este prevazut cu un lift privat prin intermediul caruia se face accesul in interior. Acesta poate fi chemat si controlat prin intermediul unei aplicatii pe un telefon Iphone. Nu trebuie sa uitam sa va mentionam ca trecerea de la un nivel la altul si spatiul separator dintre acestea se face prin intermediul unor scari si plafoane/podele din sticla. Astfel casa arata mult mai mare decat este in realitate pentru ca isi creeaza acea comunicare intre nivele si reuseste sa aiba si partea de open space. Asa ca ea este structurata in doua caracterstici: intimitate in dormitoare si la piscina si spatiu permanent deschis in restul locuintei.

Acum va lasam in compania imaginilor pentru a va rasfata si a va face si pe voi sa visati alaturi de noi:

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-2

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-3

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-7

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-8

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-10

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-13

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-17

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-18

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-27

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-28

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-30

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-34

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-31

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-36

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-37

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-39

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-42

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-43

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-44

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-46

Sky-Penthouse-in-Tel-Aviv-49

Tags : apartamentbaiecasadesigndesign interioridei decorinspiratie sufragerielocuintamobila dormitorpenthouseresedinta