close
Apartamente

Cea mai scumpa locuinta din San Francisco

Poate stiti deja ca San Francisco este una dintre cele mai scumpe zone din lume din punct de vedere al pietei imobiliare. Ei bine, astazi o sa va prezentam cea mai scumpa locuinta din San Francisco, un penthouse aflat in momentul de fata la vanzare pentru suma de 40 de milioane de dolari, fiind in momentul de fata obiectivul cu cel mai mare pret din zona, mai ales pentru o proprietate ce nu include si teren adiacent.

Locuinta a fost amenajata in varful unei cladiri situata in apropiere de portul de yacht-uri si e facuta astfel incat sa ofere o priveliste cat mai buna, atat de la terasa, cat si de pe acoperis, care e un fel de terasa imensa. Majoritatea zidurilor exterioare contin ferestre de sticla imense, astfel incat locuinta se bucura de o iluminare naturala foarte buna, plus ca din orice incapere sau parte a locuintei, privelistea e la fel de frumoasa.


Unul dintre motivele pentru care locuinta e atat de scumpa e faptul ca in zona locuiesc multi executivi ai unor companii din Sillicon Valley, pentru care banii nu sunt o problema.

Cat despre locuinta, se lauda cu 7 dormitoare mari, cu 7 bai, dintre care cele de la etajul superior, unde e si master bedroom-ul, sunt spatioase, de cate cel putin 25 de metri patrati, mentinand regula ca fiecare camera trebuie sa ofere o priveliste a zonei. De asemenea, fiecare baie are atat cada, cat si baie romana, dar nu toate sunt la fel de mari.

De asemenea, locuinta se lauda cu 3 piese de rezistenta: o sala de conferinte privata (actualul proprietar are un contract cu o firma de securitate care asigura respectiva incapere impotriva interceptarilor), o crama cu propriul sistem de aclimatizare a vinurilor, cat si o sala de cinema. Deci, ce parere aveti?

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.