close
Idei

Oglinzi de decor – 15 idei pentru casele voastre!

Ati remarcat cum in proiectele postate de-a lungul timpului, o gramada dintre locuinte implementeaza oglinzi nu doar pentru scopul lor functional, ci si pe post de decor? Daca nu, astazi vorbim despre oglinzi de decor si venim in intampinarea acestui subiect cu 15 idei pentru casele voastre!

In primul rand, de ce oglinzi? Pentru ca sunt ieftine, usor de modificat si de implementat aproape in orice decor, la care se adauga si un scop functional usor de scos in evidenta. De fapt, sunt 2 modalitati practice de folosire a oglinzilor:

1) pentru imaginile pe care le reflecta, fiind deopotriva functionale in dressinguri si dormitoare sau oriunde sunt dulapurile cu haine;

2) pentru ca nu reflecta doar imagini, ci si lumina. Asta inseamna ca atunci cand vorbim de oglinzi de decor, vorbim de o iluminare mai buna, precum si de iluzia de spatiu;


Apoi, observ o tendinta cu care, personal, nu sunt foarte de acord: aceea de a pozitiona oglinzile in spatele fotoliilor si canapelelor, blocand astfel o buna parte din luciul lor. E drept ca se poate sa se obtina efecte vizuale destul de interesante, dar sa nu uitam ca functionalitatea primeaza in detrimentul designului.

Altfel, cred ca fiecare avem in casa oglinzi de dimesiuni si forme variate. Imaginile de mai sus sunt atent alese astfel incat sa vedeti care sunt trendurile vis-a-vis de aceste subiecte, respectiv ce alternative ati avea. In principiu, se poata oglinzile lungi si late, astfel incat imaginea reflectata sa fie reala si nedeformata, asa cum se mai intampla cateodata in cazul oglinzilor mai stramte.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.