close
Apartamente

Un super apartament pentru un cuplu. Unde? In Bucuresti!

Cine spunea ca in Romania nu se gaseste bun gust? Fetele de la Archinteriors din Bucuresti tocmai ne-au demonstrat contrariul: au amenajat si redecorat un apartament (mic, de altfel) din Bucuresti intr-un mod cu totul si cu totul special, cu culori relaxante si placute ochiului.

Apartamentul in cauza are o singura camera, o baie si o bucatarie, insa a fost decorat astfel incat proprietarii sa nu aiba de suferit din pricina lipsei spatiului, ba mai mult, asta sa le fie un avantaj.
sufragerie
poza sufragerie 2
Culoarea dominanta este verdele, atat in camera principala, in sufragerie, cat si in restul casei, in afara de baie. Ideea din spatele acestei alegeri a avut la baza faptul ca intregul apartament s-a vrut a fi o oaza de relaxare dupa zilele obositoare de munca.Cum verdele este una dintre cele mai relaxante culori, daca nu cumva chiar cea mai eficace din acest punct de vedere, atunci e limpede si usor de inteles de ce intreaga casa e dominata de aceasta culoare.
masa de bucatarie
bucatarie verde
canapea
ceas de perete
bucatarie verde
Singurul loc in care “regula” de mai sus nu se aplica este baia, pentru care designer-ii s-au reorientat catre ceva mai clasic, care respecta mai degraba culorile complementare din restul casei. Totusi, ca element de design, s-a instalat un perete mozaicat, dar care se potriveste perfect cu restul baii.
baie
Bugetul de reamenajare nu a fost foarte mare din cate au spus cele 2 fete care au stat la baza acestui proiect. Oricum, amenajarea acestui apartament din Bucuresti e dovada vie ca pana si un apartament foarte mic poate fi o oaza de relaxare, insa numai daca se doreste acest lucru cu adevarat. Pozele de mai sus sunt dovada vie in acest sen si, credem noi, nu poate spune nimeni ca proiectul este nereusit sau kitchos.

[sursa -archinteriors.ro]
Tags : apartament in bucurestirelaxare

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.