close

In perioada sarbatorilor de iarna ne plimbam prin magazine pentru a gasi cadoul ideal pentru persoanele dragi noua. Iar in momentul in care ati gasit ceea ce vroiati trebuie sa acordati o atentie deosebita si felul cum ambalati cadoul. Sa nu uitam ca prima impresie mereu conteaza, asa ca cutia pentru cadouri trebuie sa fie inedita. Va fi primul impact al celui care primeste cadoul cu acesta.

Astazi vom incerca sa va oferim cateva idei de cutii de cadouri realizate acasa pentru ca voi sa reusiti sa faceti un cadou unic. Cu toate ca magazinele sunt pline de cutii de cadouri, o mai mare importanta o au cele lucrate manual de voi pentru ca vor avea si o incarcatura emotionala.

Pentru confectionarea lor aveti nevoie de o cutie veche de pantofi sau de la orice aveti prin casa, hartie colorata de cadouri, lipici, panglici in nuante de iarna, foarfeca, eventual cateva margele si foarte multa creativitate.

Eventual puteti merge la magazinele specializate si sa cumparati figurine din lemn in forma de mos craciun, om de zapada sau ren. Acestea le puteti lipi pe marginea cutiei si cu siguranta vor aduce zambete pe chipul destinatarului. Ganditi-va de asemenea cat de frumos vor arata aceste cutii de cadouri stilate sub pomul de Craciun. Vor reusi sa faca deliciul vizitatorilor, mai ales ca pot fi pastrate ca obiecte decorative si dupa ce a fost scos cadoul.

Va prezentam mai jos cateva idei jucause pentru decorarea cutiei de cadouri special pentru a va inspira pe mai departe:

idei-cutie-cadouri (1)

idei-cutie-cadouri (2)

idei-cutie-cadouri (3)

idei-cutie-cadouri (4)

idei-cutie-cadouri (5)

idei-cutie-cadouri (6)

idei-cutie-cadouri (7)

idei-cutie-cadouri (8)

idei-cutie-cadouri (9)

idei-cutie-cadouri (10)

idei-cutie-cadouri (11)

Tags : apartament in bucuresticutie cadouri haioasadecoratiunidecoratiuni hand madedecoratiuni sarbatoriidei cadouri craciunidei cadouri haioaseidei cutie cadouri

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.