close
MobilaTerase & Gradini

Mobila pentru exterior: 10 idei pentru casa si gradina ta

In Romania, oferta de mobila pentru exterior a inceput sa creasca de curand intr-un mod exponential, lucru normal si total de inteles: oamenii s-au saturat sa care scaune din casa atunci cand vor sa stea pe terasa, la fel cum s-au saturat de clasicele scaune de plastic, similare cu cele care se gasesc pe terasele din preajma barurilor de mana a doua.
In acest articol va prezentam 10 idei pentru casa si gradina, pe care le puteti pune in practica imediat de cum da caldura sau chiar mai devreme:


tabla de len
Masa si scaunele de lemn pliabile sunt, in majoritatea cazurilor, alegerea perfecta. Pentru cei care nu vor sa cheltuiasca o mica avere pe tratamente speciale menite sa faca lemnul sa reziste cu succes la temperaturi sub 0 grade Celsius, obiectele din poza de mai sus sunt exact ceea ce au nevoie: o masa eleganta si niste scaune asemenea, dar care pot fi retrase oricand de pe terasa.
fotolii din ratan
La categoria mobila de exterior intra si toate piesele din ratan. Astfel de obiecte sunt rezistente la precipitatii, insa au un mic dezavantaj: sunt extrem de tari, motiv pentru care e nevoie si de o salteluta sau de cateva pernute. Totusi, dupa cum se poate vedea, arata foarte bine si se mobilierul din ratan se poate incadra fara probleme in majoritatea gradinilor si a teraselor;
mobilier de lemnonline blackjack src=”http://freshhome.ro/wp-content/uploads/mobilier-de-lemn.jpg” width=”600″ height=”397″ />
banci gradina
Pentru cei care sunt dispusi sa investeasca in confortul lor, exista si solutii ceva mai complexe: se pot construi locuri solitare, dar si adevarate oaze de relaxare, mai mari, mai luxoase.
banquette-outdoor-seating
banquette-seating
terasa exterioara
A se observa ca in mai toate pozele de mai sus exista si un loc special amenajat in care se poate face focul. Pentru cei care vor doar o sursa de caldura, atunci exista si posibilitatea unei instalatii de incalzire, mascata de pietre sau de alte obiecte de decoratiuni exterioare. Practic, pietrele sau caramizile sunt incalzite, iar acestea emana caldura catre cei din jur.
mobilier format din pietre
water-feature-table
leagan exterior

[sursa imagini -homedit.com]
Tags : casaexteriorgradinamobila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.