close
Apartamente

Un triplex sofisticat si stilat in Sankt Petersburg

Cei de la ST Design, impreuna cu studio-ul de arhitectura NPS TCHOBAN din Berlin, au fost angajati in urma cu cateva luni pentru un proiect special, anume pentru un triplex in centrul Sankt-Petersburg-ului. Inainte de a va scrie mai multe despre acest proiect trebuie sa mentionam ca motivul principal pentru care am ales sa vi-l prezentam e pentru ca nu am mai scris niciodata despre amenajarea unui apartament situat pe 3 nivele pe freshhome.ro.

berlin 16

berlin 15

berlin 14

berlin 13

berlin 12

berlin 11

berlin 10

http://frenchcasinogames.fr/ alt=”berlin 9″ src=”http://freshhome.ro/wp-content/uploads/berlin-9.jpg” width=”600″ height=”601″ />

berlin 8

berlin 7

berlin 6

berlin 5

berlin 4

berlin 3

berlin 2

berlin
Cele 2 livinguri mari de la nivelurile superioare permit proprietarilor sa se bucure de o vedere panoramica superba a orasului rusesc, precum si de o luminozitate naturala foarte puternica. Cele 3 etaje ale apartamentului sunt unite de scari interioare din lemn si metal,  fara ca asta sa ocupe prea mult din spatiul locuibil.

Din contra, la nivelul fiecarui etaj exista spatii retrase, numai bune pentru relaxare. Ferestrele mari si lipsa compartimentarii excesive fac ca atmosfera dinauntrul apartamentului sa fie una deschisa si linistita, perfecta pentru o familie de mari dimensiuni.

Totusi, proprietarii nu au o familie prea mare, motiv pentru care la etajele superioare si-au amenajat un living special pentru entertainment, dar si pentru business. Spatiul alocat discutiilor oficiale este imprejmuit in sticla si ofera vederi panoramice de exceptie, fiind situat la cel mai de sus etaj al triplex-ului.

Per ansamblu, ceea ce face ca aceasta locuinta sa fie de-a dreptul fabuloasa e, in primul rand, pozitionarea, factor urmat de mobila neomoderna (cu influente minimale pe alocuri), dar si de suprafata locuibila.

Tags : triplex

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.