close

Olhuveli Resort este un hotel in mijlocul Maldivelor, pozitionat in partea sudica a atolului Male, care in ciuda faptului ca ofera conditii de lux si o priveliste ametitoare, este vizitat anual de mii de turisti, avand atat preturi bune cat si o gama de servicii orientata spre familii (dar nu numai).

Olhuveli Resort 14

Olhuveli Resort 13

Olhuveli Resort 12

Olhuveli Resort 11

Olhuveli Resort 10

Olhuveli Resort 9

Olhuveli Resort 8

Olhuveli Resort 7

Olhuveli Resort 6

Olhuveli Resort 5

Olhuveli Resort 4

Olhuveli Resort 3

Olhuveli Resort 2

Olhuveli Resort
Olhuveli Resort pune la dispozitia turistilor 164 de apartamente si cateva vile, fiecare dintre ele fiind decorate intr-un sil modern, ele fiind adaptate cerintelor unei familii. Asta nu inseamna ca acest loc nu poate fi vizitat si de catre cuplurile care au nevoie de o vacanta linistita, ba chiar din contra, o parte dintre locurile de cazare sunt concepute pentru cupluri. Dovada stau unele dintre pozele de mai sus, care arata locuri retrase si romantice, in care intimitatea e absoluta.

Din tot resortul, cele mai popularele sunt vilele cu Jacuzzi, care sunt construite deasupra apei. Fiecare dintre ele este dotata cu un Jacuzzi de mari dimensiuni situat pe terasa proprie. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, turistii care aleg aceste vile pot face baie direct in apa sau se pot “refugia” pe insula, acolo unde au mai mult loc  la dispozitie si unde se pot relaxa la umbra palmierilor.

E important de mentionat ca serviciile sunt all-inclusive. Meniul este unul bogat, dovada ca turistii pot alege intre bucataria thailandeza, cea indiana, japoneza, precum si pentru diferite alte feluri de mancare inspirate din bucatariile traditionale europene. Serviciul se face cu ajutorul barcilor, ca in cazul mai tuturor resorturilor construite deasupra apei.

Tags : Olhuveli Resort maldive

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.