close

Imaginati-va acele momente cand ajungeti acasa dupa o zi istovitoare de la munca si toti ce vreti este sa va relaxati. Sa faceti un dus revigorant care sa va reincarce bateriile.  Astazi ne-am gandit sa va prezentam o serie de modele de cabine de dus adaptabile fiecarei nevoi in parte.

Timpul petrecut sub dus este probabil cel mai eficient si poate fi comparat cu un SPA la voi acasa. Este momentul pe care il petreceti cu voi insiva si puteti sa va puneti toata gandurile in ordine. Puteti canta in liniste fara sa va fie rusine ca cineva v-ar putea auzi si ar rade de voi.

Multumim tehnologie pentru ca a creat si a inteles dorintele noastre. Astfel au aparut dusuri care au in interior montat:

– un telefon pentru pasionatii de discutii interminabile cu prietenii;

– aparat de hidromasaj pentru a va crea propriul salon intr-o singura cabina dus

– radio sau casetofon pentru a avea mereu muzica preferata cu voi si in cel mai intim moment

– cada incapatoare daca vreti sa stati putin intinsi si sa ascultati susurul apei.

Va recomandam sa va uitati si sa stabiliti ce tip de cabina de dus va doriti. Ganditi-va ca e acea parte a casei, alaturi de dormitor, unde nu tebuie sa faceti nimic. Trebuie doar sa va ganditi la voi si sa uitati de tot ceea ce s-a intamplat pe parcursul zilei.

In acelasi timp se fabrica si cabine de dus de lux, care au dimensiuni mai mari. Sunt ideal pentru persoanele care doresc sa fac dus cu partenerul de viata. Va veti putea bucura si de dotarile cu care acestea vin: capete de dus, functii mai puternice (sauna sau masaj) pentru a intretine doua persoane,

Pe langa functiile terapeutice pentru suflet, cabinele de dus sunt si solutii ideala pentru aceea din voi care nu ati fost norocosi si aveti o baie mica. Nu ocupa atat de mult spatiu si vor crea senzatia de spatiu intr-o camera de dimensiuni reduse.

cabina_dus3

cabina_dus6

cabina_dus5

cabina_dus4

cabina_dus2

cabina_dus1

Daca v-am convins va recomandam sa achizitionati o cabina de dus cu cat mai multe functii pentru a avea la indemana tot cea ce va face sa va simtiti bine!

Tags : amenajareapartamentbaiecabina de duscasacasa de vacantadesignideiproiect baierenovare baie

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.