close

Ce spuneti? Vizitam casa luxoasa a unuia din cei mai bogati oameni din lume? Si cand spunem asta, ne referim la unul din fondatorii celebrei firme si brand in acelasi timp – Microsoft si anume nimeni altul decat Paul Allen. Cum firma sa produce o suma imensa in dolari cu multe zerouri este normal ca so-a construit o casa pe masura. De altfel locuinta omului de afaceri se afla orasul Atherton, unul din cele mai bogate din Statele Unite ale Americii.

Dar daca stam si ne gandim ca suprafata casei este de 22.000 de metri patrati si impreuna cu spatiul de langa se intinde pe un teren de 2 hectare, am putea spune ca este mai degrama un conac. Casa lui Paul Allen este structurata in 6 apartamente individuale, deci per total insumeaza 6 dormitoare, 6 bai, 6 livinguri decorate cu cate un semineu. In imaginile ce urmeaza sa vi le prezentam veti putea observa ca interioarele sunt destul de simple, in nuante de bej, iar exteriorul abunda in verdeata si are in centru o piscina incredibila:

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (1)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (1)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (2)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (3)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (4)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (5)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (6)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (7)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (8)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (9)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (10)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (11)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (12)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (13)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (14)

paul-allen-microsoft-locuinta-luxoasa (15)

In timp ce am vizionat fotogarfiile noi am facut un joc de imaginatie: ne-am vazut trezindu-ne intr-o dimineata aici, am baut cafeaua pe malul piscinei, am mers desculti prin gradina si ne-am bucurat de o relaxare in living langa acel minunat semineu. Dar vai cat de bine a fost!!! Si cat de mult ne-ar placea si noua o astfel de casa. Acel gen de locuinta care parca e un intreg oras, ne ofera absolut orice ne dorim: relaxare si distractie, visare si pragmatism! 🙂 Ati incercat si voi jocul acesta? Nu-i asa ca e tare dragut?

Dar hai sa revenim cu picioarele pe pamant si sa incercam sa trecem putin in revista locurile cele mai importante ale casei. De exemplu bucataria are mobilier cu blat din marmura, arata elegant si este foarte usor de curatat. Designul livingurilor difera de la o pozitionare la alta, astfel avem unele cu ferestre normale si altele cu celebrele geamuri din podea pana in tavan. Dar din niciunul nu lipseste semineul care ii confera camerei un decor aparte.

Zicem sa ne mutam putin afara. Toata suprafata este inconjurata de padure si arborii sunt intalniti preturindeni, chiar si in aproprierea casei. Langa piscina superba, Pall Allen si-a amenajat si un spatiu de stat la povesti in timpul serii. Ei bine inclusiv aici vom intalni un semineu de exterior. Este o zona foarte eleganta in care isi poate primi si clientii daca isi doreste o discutie cat mai deschisa si prietenoasa.

Va lasam sa visati si asteptam sa ne povestiti cum ati trait, prin ochii imaginatiei, aceasta experienta!

Tags : amenajare gradinaideiinspiratie sufrageriemobila dormitormobila ieftinamobila sufragerieMobilierresedintasufragerievila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.