close

Suntem persone pasionate de excursii si cat mai multe drumetii. Stam cazati la hoteluri, pensiuni sau chiar la cort. Dar daca alegem sa platim pentru o cazare ne dorim un anumit confort; vrem sa beneficiem de servicii calitative care sa justifice fiecare ban cheltuit.Pentru persoanele care calatoresc mai tot anul in interes de serviciu lucrurile stau cu totul altfel. Acea camera dintr-un resort devine a doua lor casa. Isi doresc ca atunci cand ajung la hotel dupa o zi de munca sa beneficieze de linistea si caldura unei case. Pentru ca lumea internetului e mare si ne inspira mereu, am descoperit persoane care s-au gandit si la vesnicii calatori

Surorile gemene Branimira Ivanova si Desislava Ivanova din Bulgaria au redefinit conceptul de camera de hotel. Au folosit culori foarte calde si vii de rosu, portocaliu, galben, verde sau protocaliu. pentru a crea senzatia de spatiu. Au adaugat obiecte decorative care sa ii faca pe oaspeti sa se simta intampinati ca acasa.

Intreaga incapere este o uniune a formelor. Peretii nu mai sunt albi, drepti si rigizi. De altfel ideea de baza a fost convertirea clasicului intr-o joaca tridimensionala a culorilor si a formelor geometrice.

Au dorit sa insufleteasca imaginea trista si rece oferita de o camera clasica de hotel.

Baia este separata de restul camerei printr-un geam de sticla ce se continua din geometria camerei. Transparenta si spatiul inteligent folosit sunt cuvintele cheie ce definesc camera.

 decorare_dormitor

design_camera1

design_interior1

design_interior3

design_interior4

design_interior5

design_interiror2

mobilier_baie

Speram ca v-a placut conceptual si nu ramane decat sa ne imaginam cum ar fi sa locuim intr-o astfel de camera. Este, de ce nu, si o idee interesanta care ar putea fi aplicata in redecorarea unei camere. Persoanele neconvectionale si iubitoare de diferit vor fi incantate de proiect.

Fresh Home va indeamna sa fiti creativi si sa deveniti designerii casei voastre!

Tags : amenajarearhitecturacameradesigndesign interiormobilaMobilierpatperetiresedintaspatiu

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.