close

Casa Don Cafe este o super cafenea construita de brand-ul omonim in Pristina, Kosovo de catre cei de la Innarch. Acest articol nu este sponsorizat nicicum, intentia noastra nefiind aceea de a promova brand-ul Don Cafe, ci mai degraba de a va arata o super cafenea a carei decoratiuni interioare au fost inspirate din boabele de cafea.

don cafe 12

don cafe 11

don cafe 10

don cafe 9

don cafe 8

don cafe 7

don cafe 6

don cafe 5

don cafe 4

don cafe 3

don cafe 2

don cafe
Peretii sunt facuti in forma de sac plin cu boabe de cafea, aspectul general al cafenelei fiind unul prietenos, in care clientii au posibilitatea sa scape pentru putin timp de aglomeratia orasului, de problemele de acasa sau de la serviciu si de griji. Schema de culori este bazata pe o paleta concentrata in jurul culorii maro si, contrar asteptarilor, proprietarii cafenelei au vrut un spatiu neuniform, tocmai pentru a da crea impresia unui spatiu calduros si prietenos.

De fapt, ideea de baza a casei Don Cafe este aceea de a reproduce atmosfera dinauntrul unui sac de cafea. Cei de la Innarch au avut un pic de furca pentru a crea atmosfera aceasta (cea mai mare problema a fost crearea unor surse de lumina care sa mentina atmosfera), insa pana la urma au reusit sa faca o treaba excelenta. De la mesele in forma de boaba de cafea taiat pe din doua si pana la sursele de lumina cu sectiuni sagitale, casa Don Cafe are tot ce-i trebuie pentru a fi declarat un proiect reusit.

Tags : Casa Don Cafe

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.