close

Pentru azi v-am pregatit ceva special. Am avut de curand ocazia sa rasfoiesc cateva reviste cu tendintele de vara-toamna in materie de design interior si am observat o chestie: un numar destul de mare de case decorate in stil african sau elemente africane destul de pregnante. Tocmai de aceea ne-am gandit sa va aratam si voua cateva interioare foarte interesante, care au capatat un aspect puternic si cumva masculin cu doar cateva obiecte de decor.

stil african 9

stil african 8

stil african 7

stil african 6

stil african 5

stil african 4

stil african 3

stil african 2

stil african
Sigur, astfel de elemente nu sunt pentru orice casa si nici nu se bucura de un grad mare de popularitate in randul populatiei. E de inteles, intrucat pana la urma vorbim de culturi diferite, fara prea multe elemente comune. Totusi, dupa cum se poate vedea in pozele de mai sus, crearea unui dormitor sau a unei camere de zi tematice se poate face cu destul de multa usurinta daca reusiti sa achizitionati accesoriile si mobilierul potrivit.

Cel mai la indemana mod de a oferi un stil african unei camere este includerea unui animal print (de buna calitate). Noi va recomandam sa evitati produsele ieftine, intrucat mai mult ca sigur au o calitate discutabila. Ideal, accesoriile ar trebui sa fie originale, insa daca acest lucru nu e posibil, se gasesc produse similare pe la diferiti comercianti.

In principiu, atunci cand vreti sa decorati un dormitor in stil african, trebuie neaparat sa folositi culoarii pamantii. Eventual, puteti folosi vaze cu insemne specifice, care sa aiba un colorit mai deosebit si care, la randu-le, sa joace rol de punct focal, insa nu intotdeauna combinatiile maro si galben-verzui sunt foarte reusite. De asemenea, in dormitoare nu ar trebui sa fie statuete si nici figuri de perete. Ele trebuie lasate pentru holuri (pentru a umple spatiile libere) si pentru camerele de zi, acolo unde isi gasesc mai degraba un rost decat intr-un dormitor.

Tags : amenajare africa

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.