close

House U e un proiect superb de care chiar merita sa va povestim mai pe larg. Construita in apropiere de Dubrovnik, pe Coasta Dalmata mai precis, casa are forma de U si surpinde placut prin eleganta formelor si a design-ului interior placut si deosebit de confortabil.

Beautful-views-of-lokrum-island-and-dubrovnik-from-House-U

Concrete-top-levels-of-House-U

House-U-by-3LHD-architects-in-Croatia

Infinity-pool-that-gives-a-glimpse-of-the-Dalmatian-Coast

Living-room-with-Arco-Floor-Lamp

Lovely-view-of-the-Adriatic-Sea

Lush-green-hillside-on-which-House-U-sits

Master-bathroom-presents-a-relaxed-setting

Modern-kitchen-at-House-U

Modern-living-room

Refreshing-pool-at-House-U b

Refreshing-pool-at-House-U

Rooms-stay-connected-with-the-outdoors

Wooden-pergola-between-the-two-units-of-House-U
In ciuda pozitiei sale ideale pentru vacanta, casa in forma de U nu e casa de vacanta, ci a fost construita astfel incat sa ofere toate conditiile necesare unei familii cu mai multi copii. Totusi, motivul pentru care a fost aleasa aceasta forma nu a fost de asta data pasiunea pentru design, ci dorinta parintilor de a sta intr-un loc separat, dar nu foarte departe de copii. Astfel, parintii au propriul corp, copiii au propriile apartamente, ele fiind doar unite printr-o latura comuna in care se afla bucataria si livingul comun.

Casa are mai multe terase, iar in partea din spate a fost construita si o piscina comuna, din care proprietarii pot admira peisajele de vis din zona. Cine a fost in Dubrovnik stie cat de frumoasa e zona, mai ales la lasarea serii, atunci cand locul pare sa fie pustiu, iar peisajele devin sublime.

Dupa cum observati in pozele de mai sus, data fiind si clima relativ calda a zonei, peretii posteriori sunt din sticla, astfel incat cei care locuiesc in vizita si oaspetii lor sa nu rateze nimic din privelistea oferita.

Construita pe un deal care prin natura ofera o intimitate maxima, peretii din sticla nu deranjeaza catusi de putin intimitatea, intrucat casa in forma de U este situata relativ departe de orice ochi prea curiosi. Doar cei care ii calca pragul se pot bucura de avantajele ei, nu si ceilalti.

Tags : casacroatiadubrovnik

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.