close

Postul de astazi se adreseaza opulentei si luxului dus la cote extreme, spunem noi, intr-o locuinta exclusivista din Beverly Hills California. Daca aruncati o privire asupra acestei case veti simti ca tot ceea ce ati visat vreodata in materie de locuinta ideala se implineste acum. Aceasta este o casa de vacanta ideala pentru fiecare din noi si a fost proiectata de firma de arhitectura Whipple Russell. Ea este asezata pe 3 nivele pline de verdeata. De altfel intreaga locuinta este inconjurata de spatii verzi, inclusiv pe acoperis vom putea observa ca s-au amenajat ghivece cu pomisori. Interesant este ca partea din spate are la ultimele 2 nivele piscine care se continua din separatorul de verdeata.

Ce isi poate dori cineva mai mult decat sa locuiasca aici? Sa puteti privi de sus peste toata zona aceasta plina de lux si exuberanta.

Intrarea in aceasta casa va intampina cu o piscina langa care este montat un semineu deschis in partea superioara. Astfel se pot vedea flacarie si jocul de culori pe care acestea il formeaza. Putem spune ca este un design putin rustic, foarte diferit de ceea ce veti putea observa in interior. Exteriorul are o multime de elemente dinlemn, sticla si apa care il transforma intr-o minune a decorurilor. Faptul ca este asezata pe 3 nivele ca niste trepte va puteti bucura de piscinele si jacuzziurile de pe margine.
Veti putea observa in imaginile ce urmeaza si un garaj cu masini scumpe ( inca un semn al luxului) care are peretii exteriori din sticla.

vila-de-lux (14)

vila-de-lux (8)

vila-de-lux (15)

vila-de-lux (13)

vila-de-lux (12)

vila-de-lux (11)

vila-de-lux (10)

vila-de-lux (9)

vila-de-lux (7)

vila-de-lux (1)

vila-de-lux (2)

vila-de-lux (3)

vila-de-lux (4)

vila-de-lux (5)

vila-de-lux (6)

vila-de-lux (19)

vila-de-lux (20)

vila-de-lux (17)

Interiorul este decorat in culori neutre, reci cu alb si gri pentru a da granduozitate spatiului. Totul abunda in eleganta si mobilier minimalist. Cu un living stilat, o bucatarie moderna si o sala de mese elegante care se intrepatrund si creeaza o continuitate nivelului inferior al casei. Cel mai frumos este sa stati la masa si sa puteti privi „santul” cu apa care efectiv inconjoara partea din spate a locuintei.

Aici au amenajatat o camera in stilul salilor vip din cinemauri. Cu o plasma imensa unde puteti vedea filmul preferat si sa stati asezati pe fotolii pufoase si confortabile. Ce sa mai…un adevarat rasfat si o casa perfecta de vacanta. Aici ati putea simti ca va relaxati cu adevarat si ca nu ati muncit in zadar pe tot parcursul anului. Ar acea rasplata de care fiecare din noi are nevoie pentru a i se recunoaste meritele trudei.

Cuvintele care ar putea descrie aceasta casa sunt lux, lux si iar lux. Doar asta ne vine in minte in momentele in care rasfaoim fotografiile. Un lux atat de ravnit de noi toti si pe care il atingem mai greu, dar merita sa visam si sa speram ca vom avea tot ceea ce ne dorim intr-o buna zi.

Tags : amenajareamenajare gradinaarhitecturabaiebiroubucatariecamera de zicasa de luxcasa de vacantadecor casadesignidei decorinspiratie sufrageriemobila bucatariemobila vilavila de luxvila de vacanta

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.