close

Cu totii suntem iubitori de culori, de energia si bucuria pe care acestea o emana si incercam sa le aducem la noi in casa cat mai mult posibil. Trebuie doar sa aveti curajul si sa indrazniti sa le transpuneti in realitate. Astazi vom incerca sa va aratam cateva imagini cu idei indraznete care s-au reflectat in crearea si redecorarea bucatariei transformand-o intr-una colorata si plina de viata.

Cum fiecare piesa de mobilier in ziua de astazi se poate face la comanda si exista tot felul de stickere sau autocolante ce pot fi aplicate, voi va puteti alege cea mai colorata mobila de bucatarie. Stickerele va pot ajuta sa va jucati cu formele sau sa faceti unele personalizate cu mesajele dorite de voi. Sa nu uitam ca bucataria, pentru foarte multi din noi, este locul in care ne petrecem cel mai mult timp. Aici ne bem cafeau si servim micul dejun, pranzul si cina, iar unii aleg sa stea la povesti cu prietenii in bucatarie.

Asa ca locul tuturor povestilor trebuie sa arate pe masura. Puteti incepe prin a colora peretii sau sa cumparati o gresie si faianta in nunate vii. Atunci trebuie sa fiti foarte atenti cand alegeti culoarea mobilei. Nici prea multa culoare nu este recomandata pentru ca poate da senzatia de spatiu aglomerat si foarte haotic. Dar daca faianta si gresia sunt in nuante monocrome, mobila de bucatarie poate fi foarte indrazneata. Pentru cei care se tem de prea multa culoare le recomandam ca macar scaunele sa fie acel ceva diferit din incapere. Este fara dar si poate cea mai usoara varianta de a oferi un suflu nou si optimist bucatariei voastre.

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (1)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (2)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (3)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (4)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (5)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (6)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (7)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (8)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (9)

mobila-bucatarie-la-comanda-colorata (10)

S

Si cand spunem explozie de culoare ne referim ca puteti redecora obiectele electrocasnice si, de ce nu, chiar chiuveta. La chiuvete este un pic mai dificil pe acestea de obicei le gasim in 3 culori standar: alb, negru sau gri. Daca vreti una mai speciala trebuie sa faceti comanda si sa asteptati putin. Aceasta ultima varianta este de altfel si mai costisitoare. Cel mai simplu electrocanic de redecorat este frigiderul. Pentru el se gasesc piese de mobilier care il mascheaza sau stickere pe care le puteti aplica chiar voi.

Si pentru ca va place sa aveti totul asortat si mereu in acelasi ton, va recomand sa cumparati vesela de bucatarie in concordanta cu nuantele folosite la reamenajare. Fiecare din noi tinde catre perfectiune si in acel moment veti reusi sa o atingeti, cel putin in cazul aspectului bucatariei voastre.

Fresh Home coloreaza indraznet fiecare colt din casa voastra alaturi de voi!

Tags : apartamentbucatarieidei amenajare bucatarieidei amenajare bucatarie micaidei mobilamobilamobila bucatariemobila bucatarie la comandamobila bucatarie micamobila la comanda

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.