close

Rihanna este una din cele mai controversate vedete de la Hollywood. Cariera sa muzicala a prin contur si in momentul in care a ineput sa aiba legaturi destul de stranse cu rapperul Jay-Z. Asta a faut-o sa stranga o suma farte frumoasa de bani care a ajutat-o sa isi cumpere o casa superba in valoare de 12 milioane de dolari. Locuinta acesteia este situata in California foarte aproape de Oceanul Pacific. Ne permitem sa spunem ca este mai mult de o casa, are dimensiunile unui conac de lux, intinzandu-se pe o suprafata de 6000 de metri patrati.
Locuinta Rihannei este situata in varful unui munte, ea oferind intimitate si izolare, dar si vederi panoramice asupra imprejurimilor si catre ocean.
Ca orice locuinta de lux ce se respecta si aceasta beneficiaza de o curte incredibil de mare cu un gazon impecabil. In curte am observat ca are amenajata o zona de gratar si fotolii pufoase pentru a oferi confort musafirilor. Tot aici, dar in aproprierea casei a fost construita o piscina care poate fi asemanata cu una din resorturile de lux. Piscina este amenajata cu cu lumini colorate care ii confera o imagine incredibila pe timpul  noptii si este permis astfel inotul la orice ora.  In aproprierea piscinei se poate observa o incapere care gazduieste  propriul centru spa al artistei.
Interiorul casei este unul extravagant mai ales ca a ales ca totul ce se afla aici sa fie controlat pri intermediul sistemelor inteligente. Astfel ferestrele, usile, aerul conditionat, televizoarele, sistemele audio pot fi acesate de pe tableta de oriunde din casa sau din curte.  Casa are in componenta 7 dormitoare spatioase, 9 bai, o bucatarie si un living. Intreaga casa este zugravita in nuante de bej, gri si alb. Par niste culori simple, dar in combinatie cu mobilierul scump ofera un aspect luxox casei.
In living se poate observa un bar foarte frumos decorat si plin cu toate bauturile posibile, special creat pentru nopti nesfarsite de distractie. Partea extravaganta a acestei case este ca are foarte multi pereti mobili care pot fi controlati. Astfel camerele pot deveni mai mari sau mai mici, mai intime sau mai deschise si care permit astfel patrunderea luminii naturale in interior.
Acum va vom lasa in compania acestei locuinte de vis a uneia din cele mai cunscute cantarete la nivel mondial:

casa-lux-rihianna-freshhome (5)

casa-lux-rihianna-freshhome (1)

casa-lux-rihianna-freshhome (4)

Rihanna House 5

casa-lux-rihianna-freshhome (3)

casa-lux-rihianna-freshhome (2)

Tags : amenajare bucatariearhitecturacasacasa de vacantacasa Rihannacasa vedetecase vedete celebrecase vedete hollywooddecordecor casadesign dormitorvila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.