close

Cu siguranta avem cititori ai freshhome.ro care si-ar dori sa locuiasca in mijlocul naturii, nu-i asa? Pentru acest articol de sambata seara v-am pregatit un proiect special, o super casa din componente prefabricate, pozitionata undeva in padurile provinciei spaniole Segovia. Proiectul a fost conceput si construit de la 0 de catre cei de la The Columbian and Germán García Architects, iar partea cea mai interesanta a lui e faptul ca e aproape in intregime din lemn si materiale prefabricate.

casa din prefabricate 12

casa din prefabricate 11

casa din prefabricate 10

casa din prefabricate 9

casa din prefabricate 8

casa din prefabricate 7

casa din prefabricate 6

casa din prefabricate 5

casa din prefabricate 4

casa din prefabricate 3

casa din prefabricate 2

casa din prefabricate
Din multe puncte de vedere, aceasta casa se aseamana cu o cabana. In casa se gasesc multe blanuri din animale, structura casei se bazeaza aproape in intregime pe material lemnos, iar alimentarea se face, bineinteles, cu lemne. In fond, in mijlocul padurii nici n-ar fi fost posibila adoptarea unui alt tip de incalzire.
Cu toate acestea, casa in sine nu este o cabana, ci e perfect adaptata pentru a satisface nevoile de zi cu zi ale unei familii, fara ca membrii ei sa resimta in vreun fel lipsa mediului urban.

Stilul rustic este dintr-un anume punct de vedere artificial, casa fiind de fapt una moderna, dupa cum se poate vedea in pozele de mai sus. Scaunele, fotoliile si mobilierul sunt toate moderne, de unde si concluzia de mai sus.

2 lucruri mai trebuie punctate inainte de a incheia acest articol: primul se refera la luminozitatea naturala asigurata de geamurile foarte mari (nefiind problema iernilor friguroase, intrucat aceasta casa din componente prefabricate se gaseste intr-un climat calduros), iar al doilea, intr-o relatie stransa cu primul, se refera la imaginea superba pe care proprietarii o au in camera de zi si de la fereastra dormitorului principal. Superb, nu?

Tags : casa prefabricata

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.