close
Arhitecturi

One Thousand Miami – un proiect rezidential de lux

One Thousand Miami este un proiect rezidential de lux care va face furori odata ce va fi finalizat. Este un proiect in faza de constructie ce va avea peste 60 de etaje si o forma total diferita de cea a cladirilor rezidentiale obisnuite, fie ele si de lux. Apartamentele si penthouse-urile au inceput deja sa se vanda la preturi care variaza de la 5 pana la 50 de milioane de dolari iar proiectul urmeaza a fi finalizat undeva in cursul anului viitor sau la inceput de 2018, in functie de cum se termina de vandut apartamentele si penthouse-urile.

Cladirea este gandita de catre cei de la Zaha Hadid Architects si este gandita aproape exclusiv pentru oamenii fara probleme financiare, care isi pot permite o locuinta de ordinul milioanelor de dolari. Una dintre particularitatile acestui proiect rezidential de lux e faptul ca fiecare incapere comuna va avea mirosul propriu, lucru infaptuit cu ajutorul celor de la 1229scent.com, tocmai pentru a-i ajuta pe cei care ajung in incaperile respective sa aiba starea de spirit potrivita.
one thousand miami - complex rezidential de lux 5

one thousand miami - complex rezidential de lux 4

one thousand miami - complex rezidential de lux 3

one thousand miami - complex rezidential de lux 2

one thousand miami - complex rezidential de lux
Apoi, toate apartamentele si penthouse-urile vor avea din plin lumina naturala gratie peretilor de sticla, fara ca asta sa le transforme casele in “cuptoare” sub soarele de foc din Florida. Cei care au gandit proiectul l-au gandit cu sticla reflexiva curbata, astfel incat razele sa nu patrunda decat atat cat e nevoie in locuinte, iar cantitatea de caldura naturala sa fie ceva mai redusa.

Apoi, ca sa va dati seama cam de ce facilitati vor dispune proprietarii locurintelor din aceasta cladire, ganditi-va ca va avea propriul helipad, piscina infinity comuna pe acoperis, propria sala de fitness, ba chiar si lifturi private pentru cateva penthouse-uri. Apoi, garajul pentru masini va fi mecanic, in sensul ca proprietarii vor urca cu lifturi cu tot cu masina pana la primele etaje.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.