close
Piscine

Piscine de dimensiuni mici – avantaje

Am mai vorbit de-a lungul timpului despre piscine de diferite dimensiuni, de la piscine pentru 2 oameni si pana la piscine inguste, folosite numai pentru ture. Astazi o sa vorbim despre piscie de dimensiuni mici si despre avantajele lor, pentru ca sunt o serie de lucruri care trebuie spuse.

1) Piscinele in sine nu sunt un obiect de lux, pot fi amenajate cu o investitie relativ modesta, mai ales daca ne referim la cele de dimensiuni mici. Totusi, ele adauga un plus foarte mare fiecarei proprietati in care sunt amplasate;

2) Neocupand mult spatiu, sunt usor de amplasat pe proprietatile in care spatiul liber este destul de mic, spre deosebire de piscinele obisnuite care necesita suprafete mari si eforturi considerabile de amenajare (constructie plus sapare plus alte costuri);
piscine de dimensiuni mici 22

piscine de dimensiuni mici 21

piscine de dimensiuni mici 20

piscine de dimensiuni mici 19

piscine de dimensiuni mici 18

piscine de dimensiuni mici 17

piscine de dimensiuni mici 16

piscine de dimensiuni mici 15

piscine de dimensiuni mici 14

piscine de dimensiuni mici 13

piscine de dimensiuni mici 12

piscine de dimensiuni mici 11

piscine de dimensiuni mici 10

piscine de dimensiuni mici 9

piscine de dimensiuni mici 8

piscine de dimensiuni mici 7

piscine de dimensiuni mici 6

piscine de dimensiuni mici 5

piscine de dimensiuni mici 4

piscine de dimensiuni mici 3

piscine de dimensiuni mici 2

piscine de dimensiuni mici
3) Sunt mult mai usor de intretinut, iar costurile de mentenanta sunt semnificativ mai reduse. Ganditi-va numai la volumele de apa economisite, care pot ajunge pana la zeci de metri cubi pe luna; ori in conditiile in care metrul cub de apa ajunge la 7,5 Ron, sumele economisite devin rapid substantiale.

4) Arata sic si e una dintre cele mai usoare metode de a va face casa unica, mai ales in contextul in care prea putini oameni cu spatiu limitat ar face o astfel de investitie.

5) Fiind de dimensiuni reduse (chiar si de inaltime redusa), riscurile de inec sau de alte accidentari sunt mai mici, ori si asta e un plus imens, pentru ca cei mici pot fi lasati linistiti cu doar un minim instructaj (cu toate ca ar fi bine sa aruncati un ochi din cand in cand).

In plus, nu toti oamenii vor sa inoate, ci vor doar sa se relaxeze in apa. Exista tot felul de tehnologii (cel mai simplu de implementat e cea a jeturilor de apa, care au efecte terapeutice excelente) care va pot transforma piscina intr-un mic centru spa sau intr-un loc confortabil si din care sa nu va mai vina sa plecati, asa ca nu ezitati sa includeti si aceste idei pe lista posibilelor investitii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.