close
Idei

Destinatii pentru luna de miere

Orice s-ar zice, casatoria ramane inca o institutie sacra care trebuie sarbatorita inca de la inceput asa cum trebuie. Inauguram astazi pe freshhome.ro o noua rubrica de travel, pe care o incepem cu cateva destinatii pentru luna de miere in Europa.

1) Lisabona, in Portugalia. Pe langa arhitectura deosebita, are cateva plaje superbe si, in general, e o atmosfera foarte linistita si prietenoasa pentru turisti.
lisabona

2) Sevilia – un oras cochet, cu o arhitectura ce aminteste de perioada renascentista. Daca mergeti in afara sezonului estival si il prindeti mai gol, o sa vedeti un oras aproape desprins din povesti. In plus, e unul dintre cele mai cunoscute orase pentru amatorii de flamengo.
sevilia

3) Salzburg – o destinatie accesibila, atat din punct de vedere al distantei, dar si al preturilor. E orasul perfect pentru romantici, din punctul meu de vedere mult mai potrivit decat Parisul, mai ales gratie arhitecturii in stilul baroc, dar si pentru ca inca mai aveti posibilitatea sa va plimbati pe bulevarde in caleasca trasa de cai.
salzburg

4) Nice, in Franta – un oras de coasta, cu multe restaurante de top (aviz amatorilor de bucatarie frantuzeasca), cu o faleza minunata, numai buna pentru plimbari la apus. In plus, o multime de destinatii de top ale Frantei sunt intr-o relativa apropiere.
nice

5) Zurich – locul cu cea mai buna cicocolata din lume. In plus, Alpii sunt aproape, lacul si arhitectura orasului ofera o priveliste fantastica, locul fiind perfect pentru city-break-uri, dar si pentru luna de miere si nu numai.
zurich

6) Florenta – orasul acoperisurilor de teracota si poate cel mai romantic loc din Italia. E un loc in care cuplurile pot face de la toate, de la vizite in principalele obiective turistice, pana la degustarea delicateselor italienesti.
florenta

7) Nu in ultimul rand, Venetia, dar nu in ianuarie si nici in timpul sezonului estival, ci undeva intre, tocmai pentru a nu prinde aglomeratie si pentru a va putea bucura atat de timpul petrecut in doi, dar si de frumusetea si unicitatea orasului.
venetia

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.