close

Pentru ca Monaco este regiunea despre care se spune ca atrage foarte multi miliardari din toate colturile lumii, va vom prezenta un proiect pentru un penthouse de lux. Proiectul este stabilit sa se finalizeze in anul 2014 si se presupune ca la final sa coste in jur de 300 de milioane de dolari. Este o resedinta de vis care are si elemente sport combinate cu interioare artizanale.

Si pentru a spori eleganta aceasta este prevazuta cu o piscina infinit cu vedere la Marea Ligurica. Aceasta comunica cu zona de recreere din apartament prin intermediul unui tobogan superb. A fost gandit pentru acele momente in care proprietarii simt nevoia de o baie si sa nu mai coboare treptele pana la aceasta. Zona din jurul piscinei este amenajata cu sezlonguri si o masa cu scaune pentru o masa in aer liber.

Interioarele abunda in opulenta. Desi totul este monocrom s-au folosit materiale foarte scumpe si elegante. De exemplu podeaua din living are un joc de forme geometrice pentru a oferi stil si un farmec aparte, de parca ar vrea ca timpul sa se opreasca in loc.

Binecunoscuta caracteristica a resedintelor de lux nu lipseste nici aici. Ferestrele foarte late si din podea pana in tavan ofera vederi incredibile. Inchipuiti-va cum ar fi sa va treziti intr-o dimineata si sa admirati marea in toata splendoarea ei de la inaltime.

Culorile in nuante neutre accentueaza atmosfera linistitoare, dar si extravaganta din dormitor. Baia aferenta acestuia are iesire catre un balcon cu o balustrada din sticla. Acesta are o podea care imita lemnul acelor casute de la tara cu veranda. Aici veti putea observa doua scaune cu perne noi si o masuta de cafea ideale pentru a savura portia de viata in fiecare dimineata.

Per total este un penhouse exclusivist pe care si-l poate doar o persoana cu foarte multi bani. Dar putem visa si sa ne delectam cu imaginile panoramice din interior sau exterior:

monaco-penthouse-tour-odeon

monaco-penthouse

luxury-penthouse-view-in-Monaco

luxury-penthouse-monaco-living-room

luxurious-penthouse-dining-table-views-in-Monaco

veioza-dormitor (15)

tour-odeon-monaco-penthouse

luxury-penthouse-monaco-bathroom

stunning-penthouse-design-in-Monaco

Tags : amenajareapartamentarhitecturabucuresticasacasa de vacantaexteriorgradinaideiinspiratie sufrageriemobila bucatariemobila ieftinaMobilierresedintavilavila de luxwall sticker

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.