close

Cea mai mare parte din zi o petrecem la locul de munca. Iar pentru cei care lucreaza la birou si stau mai tot programul pe scaun este recomandat sa aiba un mediu de lucru cat mai placut. Pentru a isi stimula angajatii si a le crea confortul necesar, o firma din California a inserat o gradina chiar in mijlocul zonei cu spatiu de birouri.

Astfel au creat un plus de oxigen si au adus ceva nou banalelor spatii inchise cu multe birouri si oameni care stau crispati in fata calculatorului.

De altfel pentru a se completa cu zonele de verdeata, inclusiv mobilierul a fost schimbat cu unul in nuante de galben pentru a aduce un plus de caldura si luminozitate spatiului. Prin aceasta metoda au reusit sa creeze un pland deschis pe intreg etajul de birouri si sa incurajeze nivelul de interactivitate si al schimbului de idei intre angajati.
Este un spatiu de lucru mereu tanar ce beneficiaza de aceasta gradina interioara eleganta cu plante specifice zonei, dar si de o gradina de legume in curtea din spate, o bucatarie utilata complet cu mese din lemn. De altfel toata zona este impanzita de arcade din lemn, asemanatoare cu cele pe care sunt agatate plantele intr-o curte.

amenajare-birou (2)

amenajare-birou (3)

amenajare-birou (4)

amenajare-birou (5)

amenajare-birou (1)

amenajare-birou (6)

amenajare-birou (7)

In anumite zone probabil ati observat hamacele in care angajatii se pot relaxa in momentul in care simt nevoia de o pauza. Inclusiv sala de sedinte este in acelasi ton. Aceasta beneficiaza de un sistem de ventilatie natural si de reglare a temperaturii pentru a semana cat mai mult cu cea exterioara.

Desi au creat un spatiu ideal pentru munca angajatilor, sala de sedinta nu da o nota suficienta de seriozitate daca ne gandim la viitorii parteneri. Se pare ca acest lucru nu ii deranjeaza si se bucura se coltul lor de natura in fiecare zi cel putin 8 ore pe zi.

Daca aveti angajatori flexibili si deschisi la idei, aratati-le imaginile de mai sus si creati impreuna cel mai frumos mediu de lucru!

Daca deja lucrati intr-un loc cu o amenajare moderna si nonconformista, va asteptam cu imagini!

Tags : amenajare biroucasa de vacantadecor interiordesign interiormobila biroumobila ieftinaspatii mici

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.