close

Roger Ferris & Partners au restaurat și reproiectat o proprietate datata din mijlocul secolului trecut, situata în New Canaan, Connecticut, Statele Unite ale Americii. Completările noi includ o piscină, un garaj și o galerie de artă modernă. Potrivit arhitectilor, volumul concret ale casei, piscinei și garajului au fost minimizate prin introducerea acestora în deal.

Toate materialele noi exterioare și restaurate au fost revizuite și selectate pe zona de constructie pentru a se armoniza cu domiciliul existent. Rezultatul este o clădire arhitecturala diferita, interesanta de vizitat si de observat dintr-o varietate de puncte de vedere.
arhitectura casa moderna

Galeria de Artă creează un fundal interesant pentru casa transparenta, inițial prevăzuta de arhitectul Philip Johnson, în 1952. Interiorul este conceput pentru a fi luminos, simplu, și curat. Toate dispozitivele de iluminat sunt reglabile pentru a sublinia cele mai bune detalii de artă; ventilația este asigurată de difuzoare liniare integrate si aproape invizibile. Aceasta casa din Connecticut este mai mult decât un adăpost pentru un spațiu de locuit și o galerie de artă, aceasta este o lucrare artistică modernă în sine.
casa moderna arhitectura casa arhitectura vila moderna vila moderna arhitectura casa moderna casa design casa casa moderna arhitecturasursa: freshome.com

Tags : arhitectura casaarhitectura casa modernaarhitectura vilaarhitectura vila modernacasacasa modernavilavila moderna

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.