close

Cu toții ne dorim să avem cel mai bun dormitor în care putem avea un maxim de confort si putem arunca epuizarea de zi cu zi. In acest articol regasiti o colectie superba de dormitoare moderne, care va prezinta idei diferite cu privire la modul de a va stabili designul dormitorul, dvs trebuind doar să găsiți unul care merge cu ceea ce aveti în minte.
Unele camere sunt gandite cu tot mobilierul, inclusiv pat, dulap, noptiere, dulap cu sertare, rafturi, oglinzi, scaune, măsuță, covor, perdele, și mult mai multe, iar altele ne surpind prin stilul minimalist oferit doar piesele de mobilier cele mai necesare, cum ar fi un pat, noptie și un dulap. Mai trebuie doar să adăugați un șezlong pentru a va bucura de o sedere confortabila în această ambianță liniștitoare, pentru ca aceste camere sunt perfecte atunci cand li se mai adauga si o vedere splendidă catre o pădure sau un ocean, și în acest caz, desigur, trebuie să aveți ferestrele și ușile din sticlă ca să va bucurati priveliste și să lumineze camera cat mai mult.
Pereții albi sunt întotdeauna foarte buni pentru dormitoare; acestia reflectă o ambianță elegantă și da iluzia de o cameră mai mare, confortabila și versatila. Paturile negre reprezinta una dintre cele mai bune idei pentru a combina designul cu pereții albi, dar și opusul este, de asemenea, uimitor : poti avea patul alb,  în ​​cazul în care aveți un perete negru ( sau inchis la culoare ) în spatele acestuia. Lemnul este unul dintre cele mai bune materiale folosit în dormitoare; poti avea gresie din lemn pentru pereti, tavan, și pardoseală. Camerele din lemn, de asemenea, arata chic, și puteți alege între diferite modele și culori grade de lemn. Puteti folosi si imagini de fundal cu model chiar si pe un singur perete, care face încăperea să pară http://bet-online-casinos.com/ plină de culoare și aceasta nu mai este predispusa la plictiseala. Accesoriile sunt obligatorii in fiecare dormitor pentru a completa aspectul : covoarel, perdele, plante, vaze, portrete, statui etc… Lumina este si ea foarte importanta în orice dormitor, și ideal este sa aveti doua faze de lumina : una intensa si una pentru un aspect romantic sau intim.  E de luat in calcul si adaugarea lămpilor, spoturilor si a candelabrelor pentru a ajusta luminile in modul în care preferați. Va invitam sa va clatiti ochii in imaginile din aceasta postare si sa ne spuneti , voi pe care il preferati ?
design dormitor modern design dormitor modern design dormitor modern design dormitor modern design dormitor modern design dormitor modern design dormitor modern design dormitor modern design dormitor moder design dormitor moderitor

Tags : design dormitor moderdormitordormitor modernmodern

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.