close

Este vineri si ne-am gandit sa va oferim o alta solutie de mers in vacanta de weekend. Alegeti sa va cumparati sau sa va reconditionati o rulota veche si sa o transformati in o a doua casa. Puteti sa aveti mereu strictul necesar de acasa cu voi la drum. Rulotele au fost si vor ramane o varianta mai ieftina si la indemana pentru a pleca in concediu sau drumetii. Cred ca am admirat cu totii acele case mobile pe care le vedeam cand eram copii si mergeam cu parintii in concediu sau excursie. Daca in trecut erau foarte minimaliste si nu iti confereau tot confortul dorit, in ziua de azi pot arata mai bine ca un apartament. S-au inventat solutii si piese de mobilier ce pot fi adaptate foarte usor pentru orice rulota, fie ea de dimensiuni mai mari sau mai mici.

Rulota este conceputa pentru a oferi un loc de dormit  mult mai confortabil, adapostit si protejat de in comparatie cu un cort . Acesta are toate conditiile pentru ca oamenii sa aiba propria lor casa intr-o calatorie sau un concediu, fara a se baza pe un hotel, si le permite sa ramana in locuri in care nici unu loc de cazare nu este disponibil.

Noile modele sunt prevazute cu baie, bucatarie, dormitor si un spatiu de petrecere a timpului asemanator cu o sufragerie. Bineinteles ca totul este la dimensiuni mai mici ca intr-o casa normal. In acelasi timp va ofera tot confortul de care aveti nevoie. In momentul in care va decideti sa cumparati o rulota noua sau sa o reconditionati pe cea veche va puteti juca cu luminile, culorile peretilor, mobilierul sau cu impartirea spatiului.

rulota10

rulota8

rulota7

rulota6

rulota5

rulota4

rulota3

rulota2

rulota1

Fie ca alegeti stilul minimalist sau avangardist, va garantam ca veti avea cea mai frumoasa casa mobila. Pe noi ne-au fascinat modelele noi de rulote si modul in care acestea sunt concepute si decotare. Pot sa va creeze senzatia ca orinde v-ati afla in lumea asta sunteti mereu acasa si aveti parte de conditiile dorite.

O rulota va permite sa dormiti in aer liber indiferent de anotimp si de vreme. Puteti merge si iarna in drumetii pentru ca la noile modele veti gasi si un sistem de incalzire incorporat.

Sunt ideal pentru persoanele pasionate de calatorii si care vor sa vada cat mai multe intr-un singur concediu. Nu veti mai fi conditionat de intoarcerea intr-o camera de hotel si vizitarea zonei din jurul acestuia. Va veti plimba dintr-o localitate in alta sau dintr-o tara in alta cu casa mereu cu voi asemenea unui melc ce isi plimba mereu casa in spate. La voi nu va fi atat de dificil pentru ca nu trebuie sa o plimbati in spate, ci casa va va duce peste tot, poate si in locuri in care nu v-ati gandit ca veti putea ajunge atat de usor.

Alegeti sa cumparati o rulota si va garantam ca va va oferi oportunitati, trairi si experiente unice pentru fiecare in parte!

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretebucatariecameracasacasa de vacantadesigndesign dormitordesign interiorideilocuintaMobilierspatii micispatiu

3 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.