close

Hotelul Apeiron sau mai bine zis Insula Apeiron este un concept pentru constructia unui hotel de 7* in Dubai. Acest proiect indraznet a fost anuntat in 2007 si se prevede a fi al doilea hotel luxox si de 7* din Dubai. Cu siguranta Hotelul Burj Al Arab va ramane pe primul loc, fiind deja dat in functiune. In ambele cazuri constructorii au auto-atribuit cladirilor numarul de stele fiind foarte convinsi de confortul si serviciile superioare pe care le ofera.
Va avea o suprafata totala de 200.000 m² si o inaltime de 185m. Apeiron va fi dotat cu 350 de apartamente de lux si va fi un hotel ce va folosi in tematica sa particularitatile unei jungle. Va fi construit pe o insula care se va intinde  aproximativ 300-500 m in largul coastei Dubai.  Accesul la hotel se va face prin intermediul barcilor sau cu elicopterul.

Primele doua etaje ale Hotelului Apeiron vor contine o jungla cu fluturi si alte insecte. Deocamdata, nu se stie daca la aceste nivele vor fi incluse si lacuri pentru ca turistii sa poata face baie in “natura salbatica”. In jurul hotelului se vor crea lagune private si plaje pentru oaspeti.

Se doreste sa ofere turistilor dornici de aventura toata adrenalina de care au nevoie si pe care ar gasi-o in jungla. Diferenta este ca aici totul este premeditat si va oferi siguranta. Nu vor exista probleme de ratacire sau contaminarea diferitelor boli. Este un concept de oferire a aventurii, dar in limitele normalului si sub atenta supraveghere a personalului.

Desi este un proiect “salbatic”, s-au gandit si la persoanele care vor sa se relaxeze pe o insula a Oceanului Indian si nu vor sa se desprinda de activitatile zilnice. Hotelul va fi prevazut cu cinematografe, cinematografe, sali de conferinte, magazine, spa subacvatic si sala de gimnastica, un restaurant subacvatic. Nici iubitorii de arta nu au fost uitati: va avea si o galerie de arta unde vor fi expuse tablouri ale marilor artisti, dar si expozitii contemporane.

O mare caracteristica a acestui hotel va fi controlarea temperaturii. Nu se va simti canicula de afara ce ar fi putut fi accentuata de pozitionarea acestuia.

The+Apeiron+island+hotel+3

The Apeiron island hotel

apeiron-sybarite-hotel-

apeiron

The Apeiron island hotel 2

draft_lens18527912module153365087photo_1316247408Apeiron_Island_Hotel

1389_4_1000 Sybarite Apeiron 5

1389_6_1000 Sybarite CS 5

Incercand sa multumeasca orice persoana care le va trece pragul, au proiectat si o parte subacvatica. Inclusiv aici totul va fi creat de mana omului pentru a fi unic si ireal: corali colorati, plante si apa de mare.  Vor fi introdusi pesti si crustacee pentru a completa gama de viata si culori. Pentru ca s-au gandit si la cei care vor vrea sa faca scufundari, noaptea laguna va fi iluminata cu surse de lumina subacvatice ascunse. Astfel vor reusi sa creeze o experienta incredibila pentru iubitorii acestui acestui sport.

Este un proiect care ne-a starnit interesul si asteptam sa vedem rezultatul final. Suntem convinsi ca vor mai introduce solutii inovative pe parcursul constructiei si vor reusi sa creeze poate cel mai luxos si aventurier hotel din lume!

Tags : amenajareconcepte unicedesigndesign interiordubaiexteriorhotelideiluxpenthousepereti

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.