close

In postul anterior vorbeam despre cum o familie din Londra si-a amenajat apartamentul din centrul Londrei astfel incat sa nu aiba de suferit catusi de putin din cauza spatiului extrem de redus. Astazi, casa pe care o sa va o arat este tot in Londra, insa conditile au fost cu totul si cu totul diferite: constructorii au avut la dispozitie tot spatiul de care au avut nevoie, insa au trebuit sa gaseasca o modalitate prin care un turn de apa sa poata fi transformat intr-o resedinta de lux.

turn de apa 2
Probabil ca stiti deja ca Londra este unul dintre cele mai scumpe orase din lume, din absolut toate punctele de vedere: de la pretul mancarii si taxele pe care londonezii trebuie sa le plateasca, pana la costurile exorbitante pentru locuinte.
Desigur, nu tot turnul de apa a fost modificat, ci doar o parte a lui, exact atat cat a fost nevoie. Dupa cum se poate vedea in pozele de mai jos, zidurile de rezistenta au fost pastrate atat cat s-a putut. Propietarii au vrut ca zidurile Londrei sa faca parte din casa lor, lucru pe care l-au si realizat, de altfel.
imagine interior

Desigur, casa este amenajata intr-un stil modern si beneficiaza de o luminozitate naturala foarte buna, gratie peretelui de sticla care se intinde pe cele 2 etaje.
perete de sticla
Pe interior, design-ul se bazeaza foarte mult pe culoarea alba, pentru a mari si mai mult senzatia de spatiu, dar si pentru a nu stirbi in vreun fel luminozitatea. Propietarii au ales sa nu introduca mobilier de culori contrastante, ci mai degraba sa incerce sa creeze o senzatie de fluiditate.
sufragerie
dormitor principal
dormitor secundar
Personal, ador modul in care proiectantii au creat bucataria: masa de 10 persoane si locul de gatit, ambele in paralel, pozitionate cumva simetric. Desi nu se poate spune ca aceasta resedinta e o casa pentru o familie mare, cu siguranta bucataria e un loc numai bun pentru intrunirile de familie.
bucatarie

[Sursa: Decoist.com]

Tags : locuinta de luxLondraturn de apa

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.