close

Putini sunt cei care se pot lauda ca detin o resedinta de lux la malul Marii Mediterane. Astazi va prezentam una dintre cele mai populare proprietati din Tossa Del Mar, din Spania, o vila cu 3 nivele, cu un design interesant, dar si cu vedere directa catre Marea Mediterana.

Costa-brava-Residence-Design5
Proprietatea este compusa dintr-o vila dispusa pe 3 nivele, iar la baza se afla o punte care trece dincolo de malul marii. Casa este compusa din 12 dormitoare si 13 bai, fiind conceputa initial pentru a fi o pensiune de lux in Tossa del Mar. Amenajarile ulterioare au modificat un pic structura vilei, astfel ca acum, partea principala are 2 dormitoare imense, restul de camere fiind destinat oaspetilor. In plus, pe terasa de la nivelul al doilea a fost amenajata o piscina cu apa incalzita, care poate fi folosita pana toamna tarziu de catre toti cei care vor sa vada apusul soarelui in mare dintr-un loc relaxant sau din… apa.
vedere exterior
Costa-brava-Residence-Design6
dormitor
birou
A se observa marimea patului, cat si pozitionarea spatiului de lucru. Spuneti-mi o singura persoana careia nu i-ar placea sa lucreze, iar singurele sunete pe care sa le auda sa fie cele ale marii.
terasa de la baza
bucatarie
Vila nu este amenajata ca un hotel, insa poate fi inchiriata fara probleme. Momentan, ea este de vanzare si are un plet care se invarte in jurul sumei de 22 de milioane de Euro. Viitorii proprietari, pe langa ansamblul din pozele de mai sus, vor primi si un teren de 1486 de metri patrati aflati in spatele casei, loc prin care se face accesul cu masinile.

[sursa imagini -homedit.com]
Tags : casa marevila mare

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.