close
BaieIdei

5 beneficii ale montării unui panel de duș cu hidromasaj în baie

Iubim confortul pe care ni-l oferă o baie modernă – materiale de calitate, instalații sanitare perfect funcționale, design ergonomic, pentru momentele de relaxare atât de necesare uneori. Însă atunci când trebuie să facem cea mai bună alegere pentru stilul nostru de viață, este ideal să cunoaștem avantajele fiecărei opțiuni.

Utilizarea panelurilor de duș este o tendință tot mai comună, o opțiune practică și funcțională pentru cei ce își amenajează sau renovează baia. Motivele pentru care aceste obiecte sanitare pentru baie câștigă tot mai multă popularitate sunt multiple, de la aspecte legate utilitate și confort până la cele de design și versatilitate.

Ce este un panel de duș (panou de duș)?

Panelul de duș este un accesoriu de baie multifuncțional, modern, ce utilizează o varietate de funcții, jeturi de apă cu diferite intensități și beneficiile hidromasajului pentru a oferi utilizatorului o experiență plăcută, confort și relaxare.

Care sunt beneficiile panelului de duș cu hidromasaj?

Preț accesibil

Panelul de duș reprezintă o alternativă mai accesibilă a cabinei de duș cu panel încorporat. Montarea unui panel aduce un confort similar cabinelor de dus cu hidromasaj la o fracțiune din preț, fiind astfel un lux accesibil. Dar prețul nu este singurul avantaj.

Spațiu redus

Panelurile de duș se pot poziționa central sau se pot monta pe colțul dușului, maximizând astfel spațiul. Deoarece acestea sunt proiectate pentru a fi montate convenabil pe perete, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alocarea unei cantități semnificative de spațiu. Acest aspect le recomandă chiar și pentru băi mici. Dacă instalarea unei căzi de baie nu este posibilă din cauza spațiului limitat, vă puteți bucura de un duș liniștitor sau revigorant, optând pentru un panou de duș cu hidromasaj.


Sursa foto: bathroomhomes.com

Sursa foto: pinterest.com 

Versatilitate

Unul dintre elementele definitorii ale unui panel de duș este versatilitatea. Poate fi montat atât în cabina de duș pe care o aveți deja, cât și împreună cu o cabină simplă pe care urmează să o achiziționați ulterior. 

Sursa foto: hottubadvice.com

De asemenea, în baie se poate construi un spațiu de duș walk-in, cu scurgere direct în pardoseală și paravane din sticlă securizată. Și în asemenea cazuri, panelul de duș este soluția optimă, iar gama de culori și materiale este diversa, pentru o integrare perfectă în ambient.

Pentru a adapta spațiul de duș la nevoile proprii, se pot monta diferite accesorii de baie, selectate separat: savoniere, etajere de colț, suporturi pentru prosop sau bare de siguranță.

Montaj simplu, înlocuire ușoară

Acesta este probabil unul dintre cele mai importante beneficii ale unui panel de duș. Montajul se efectuează extrem de simplu, selectând înălțimea dorită și conectând cele 2 racorduri flexibile la instalația de apă din perete.  În cazul în care unitatea se deteriorează, aceasta poate fi demontată și înlocuită cu ușurință, spre deosebire de cabinele de duș all-in-one.

Funcționalitate și opțiuni

Pentru că preferințele, stilul și chiar dispoziția pot fi diferite în funcție de persoană sau de momentul zilei, aceste sisteme inteligente de duș oferă o serie de funcții și funcționalități potrivite fiecărei situații. Acestea oferă 3 sau 4 funcții (duș superior, duș de mână, hidromasaj și efect „cascadă”, ce pot fi acționate simultan sau secvențial, , în funcție de specificațiile tehnice ale modelului ales.

Din punct de vedere al designului și materialelor utilizate, există o varietate de opțiuni. Puteți alege un panel de duș cu hidromasaj din INOX, aluminiu, sticlă securizată colorată sau lemn tratat, astfel încât încadrarea în ambientul băii și crearea unui design omogen nu vor fi o problemă.

Ce poate oferi un panel de duș în plus față de clasica coloană de duș? O adevarată experiență senzorială, relaxare, hidromasaj și, foarte important, opțiuni.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.