close
Birouri

Birouri cu influente industriale – 22 de idei pentru voi!

Ideea de birouri cu influente industriale nu e catusi de putin noua si, de fapt, provine dintr-o nevoie foarte simpla: aceea de a recicla cat mai multe materiale folosite, atat pentru a reduce costurile, cat si pentru a reduce risipa. Mai nou, sunt utilizate si pentru efectul vizual, pe buna dreptate, mai ales ca de obicei sunt amenajate in foste cladiri industriale tocmai pentru a aminti de trecutul istoric al cladirii in care sunt amenajate.

Acum, daca vorbim de birouri cu influente industriale, putem asocia doua concepte: simplitate si eficienta, ori tocmai asta se si doreste de la astfel de spatii de lucru, bineinteles, pe langa efectul vizual (care este intregit si de alte elemente industriale). Marele avantaj e faptul ca de multe ori pot fi alcatuite/asamblate sub forma de proiecte de tip DIY (Do It Yourself).


Asta nu inseamna decat costuri reduse aferente mobilatului, respectiv mai multi bani care pot fi orientati spre alte parti ale locuintei sau spatiului de amenajat. Sigur, asta nu inseamna ca trebuie sacrificata functionalitatea doar de dragul de a recicla un dulap, de exemplu, ci doar in ideea in care acest lucru e posibil, o astfel de masura ar fi binevenita.

Influentele industriale se concretizeaza mai ales prin forma relativ bruta, deci nu sunt potrivite pentru toate tipurile de locuinte sau spatii, asta in ciuda faptului ca sunt de versatile. Totusi, intr-o locuinta in care s-a mers mult pe ideea de caldura si de tot unitar, un astel de birou nu ar fi recomandat decat cel mult temporar, pana cand s-ar putea rezolva un alt spatiu de lucru care sa fie in tonul casei.

Revenind, pentru a intregi ideea de influente industriale, se poate apela si la accesorii. In colectia de mai sus aveti 22 de poze din care sa va inspirati. Ne-ar placea sa ne impartasiti parerea in comentarii!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.