close
Mobila

Mese de sticla pentru sufragerii

La o prima vedere, ideea de masa de sticla intr-un living e cat se poate de gresita, cel putin atunci cand nu are caracter decorativ din motive aparent evidente. Ei bine, nu e chiar asa, iar asta din cauza ca aceste mese de sticla nu folosesc tipul traditional de sticla, ci una mai speciala, care nici nu e casabila in conditii de utilizare obisnuita si care nici nu se zgarie atat de usor.

Sigur, asta nu inseamna ca nu trebuie aplicate cateva masuri minime de siguranta, ci doar ca aparentele inseala, mai ales in conditiile in care aceste mese moderne sunt concepute (si testate) sa fie rezistente. Asta inseamna ca atat timp cat se evita obiecte contondente care sa prezinte risc de ciobire, mesele acestea sunt ca oricare altele, cu mentiunea ca aduc cu sine avantajele pe care le discutam mai jos.


Unul dintre avantajele cele mai mari e reprezentat de unicitate acestor obiecte, cu care putine locuinte se pot mandri. Cu alte cuvinte, achizitia si amplasarea unei astfel de mese e un prilej excelent de a va scoate casa in evidenta.

Inevitabil, aceste mese aduc un plus de eleganta oricarui living, plus ca sunt destul de versatile, fiind potrivite atat pentru interioare mai clasice, cat si pentru interioare si livinguri moderne. Fiind de sticla, eventual transparente, creeaza iluzia de spatiu, cu atat mai mult daca au si un design minimalist.

In cazul meselor rotunde, recomand o baza cat mai solida, astfel incat sa aiba o stabilitate cat mai mare. Sunt unele mese care au un singur picior, pe mijloc, dar care nu sunt potrivite pentru lucrul de zi cu zi, tocmai in ideea in care nu mai sunt atat de stabile cand se aseaza pe ele carti, laptop sau doar o distributie inegala a greutatii, lucru care nu se intampla la mesele cu 4 picioare sau mesele de tip banca.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.