close
Birouri

Birouri din lemn reciclat – 20 de idei!

Va aratam zilele trecute despre avantajele refolosirii lemnului si despre cum puteti implementa o astfel de solutie in casele voastre. Astazi reluam tema lemnului reciclat, insa de data aceasta data vorbim despre birouri din lemn reciclat. E drept, de asta asta nu prea putem vorbi de proiecte DIY decat intr-un procent foarte mic, insa asta nu inseamna ca celelalte proprietati nu se pastreaza.

In primul rand, sa stabilim un lucru: cand vorbim de birouri din lemn reciclat, nu ne referim numai la pupitru, ci si la celelalte obiecte de mobilier ce constituie spatiul de lucru, incaperea cum s-ar zice.
birouri-din-lemn-reciclat-20

birouri-din-lemn-reciclat-19

birouri-din-lemn-reciclat-18

birouri-din-lemn-reciclat-17

birouri-din-lemn-reciclat-16

birouri-din-lemn-reciclat-15

birouri-din-lemn-reciclat-14

birouri-din-lemn-reciclat-13

birouri-din-lemn-reciclat-12

birouri-din-lemn-reciclat-11

birouri-din-lemn-reciclat-10

birouri-din-lemn-reciclat-9

birouri-din-lemn-reciclat-8

birouri-din-lemn-reciclat-7

birouri-din-lemn-reciclat-6

birouri-din-lemn-reciclat-5

birouri-din-lemn-reciclat-4

birouri-din-lemn-reciclat-3

birouri-din-lemn-reciclat-2

birouri-din-lemn-reciclat
Astfel, pe langa pupitru, se poate refolosi lemnul pentru rafturi, pentru placaje, pentru bibliteca si, in general, pentru tot ce inseamna lemn. Nu e neaparat ca bucatile de lemn sa aiba aceeasi culoare, aceeasi nuanta si acelasi model, in functie si de imaginea pe care vreti sa o instituiti.

De exemplu, un birou al unei persoane tinere, pline de viata, care vrea sa instituie o imagine relaxata, poate contine fara probleme mai multe bucati de mai multe nuante, insa pentru cineva care vrea sa obtina o atmosfera ceva mai sobra, mai serioasa, lemnul ar trebui sa fie de calitate, iar design-ul sa fie atent gandit, astfel incat lemnul refolosit sa fie vizibil, dar asta sa nu dea impresia de saracie sau de delasare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.