close
Camere Pentru Copii

Transformarea mansardei in loc de joaca pentru copii

Articolul de astazi este dedicat celor care au poduri inalte sau mansarde pe care nu le folosesc la adevarata lor valoare si va aratam cateva modalitati prin care puteti transforma o astfel de incapere intr-un dormitor pentru copii sau intr-un loc de joaca pentru copii.

Credem ca e important ca cei mici sa aiba un spatiu al lor, care in definitiv, poate avea multiple roluri, motiv pentru care am adaugat in colectia de mai jos si idei de mansarde care au atat si spatii de joaca, dar care functioneaza si pe post de dormitoare. E drept, amenajarea mansardei presupune de multe ori costuri suplimentare insemnate, insa in masura in care acest lucru e posibil, o astfel de investitie este justificata. In primul rand se adauga la spatiul locuibil al casei, ceea ce creste considerabil valoarea ei, iar mai apoi, un alt mare avantaj e faptul ca spatiul de joaca este in casa, unde cei mici se pot juca in siguranta, fara pericole externe, fara grija vremii rele si asa mai departe.
loc-de-joaca-pentru-copii-20

loc-de-joaca-pentru-copii-19

loc-de-joaca-pentru-copii-18

loc-de-joaca-pentru-copii-17

loc-de-joaca-pentru-copii-16

loc-de-joaca-pentru-copii-15

loc-de-joaca-pentru-copii-14

loc-de-joaca-pentru-copii-13

loc-de-joaca-pentru-copii-12

loc-de-joaca-pentru-copii-11

loc-de-joaca-pentru-copii-10

loc-de-joaca-pentru-copii-9

loc-de-joaca-pentru-copii-8

loc-de-joaca-pentru-copii-7

loc-de-joaca-pentru-copii-6

loc-de-joaca-pentru-copii-5

loc-de-joaca-pentru-copii-4

loc-de-joaca-pentru-copii-3

loc-de-joaca-pentru-copii-2

loc-de-joaca-pentru-copii

Dormitorul copiilor poate fi amenajat fara probleme laolalta cu spatiul de joaca in aceeasi incapere, cu conditia ca mansarda sa fie bine izolata din punct de vedere termic. Un alt mare avantaj e faptul ca, avand un spatiu al lor, cei mici pot fi invatati mai usor sa devina responsabili si sa aiba grija cat de cat de lucrurile lor.

Sigur, pe masura ce cei mici devin adolescenti, mobilierul se poate schimba fara probleme (atat timp cat se tine cont de dimensiuni si de unghiuri), iar spatiul de joaca sa fie transformat in ceva mai util sau sa fie lasat pentru fratii si surorile mai mici.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.