close

Cum amenajam camerele pentru adolescenti? Daca ati ajuns la acest articol, atunci cu siguranta aveti in gand sa schimbati camera copilului vostru. Ati ajuns bine daca aveti un baiat in pragul adolescentei, caci acest articol va trata numai camere pentru baieti. Ce-i drept, unele camere sunt unisex, motiv pentru care merita sa aruncati o privire mai departe. Daca, totusi, sunteti interesati de camere pentru fete, puteti sa aruncati un ochi aici.

Mai jos aveti 27 de camere pentru adolescenti. Unele dintre ele sunt camere de o singura persoana, altele sunt camere pentru gemeni. In general, nu se recomanda ca mai mult de doua persoane sa locuiasca in aceeasi camera, caci fiecare copil are nevoie de spatiul lui propriu, care e si asa destul de redus in cele mai multe cazuri. Eventual, in astfel de cazuri se pot folosi paturi supraetajate.

NHL-Beadboard-teenage-boys-Bedroom
Plaid-Beadboard-Bedroom-for-teenage-boys
wooden-bedroom-for-teenage-boys
sports-teenage-boy-bedroom
skateboard-teenage-boys-bedroom
Camo-Ultimate-Teenage-Boys-Bedroom
bunk-beds-teenage-boys-room-idea
blue-yellow-Teenage-Boys-Rooms
bunk-beds-Teenage-Boys-Rooms
contemporary-Teenage-Boys-Rooms
yellow-blue-Teenage-Boys-Rooms
wooden-furniture-Teenage-Boys-Rooms
white-grey-Teenage-Boys-Rooms
red-Teenage-Boys-Rooms
orange-Teenage-Boys-Rooms
minimalist-Teenage-Boys-Rooms
Green-Teenage-Boys-Rooms
sports-inspired-teenage-boys-bedrooms-600x400
boys-room-design
yellow-green-teenager-boys-bedroom
shelves-bedroom-inspiration-teenage-boys
beach-inspired-teenage-boys-bedroom
attic-teenage-boys-room-600x398
contemporary-bunk-beds-teenage-boys
teen-bedroom-for-boys
boys-rooms-loft-beds
boys-bedroom-retreat
Observati, va rog, posibilitatile existente: unele sunt camere amenajate la mansarda, unele sunt camere single (mai mult sau mai putin spatioase, in timp ce unele sunt concepute ca un mulaj dupa temperamentul si pasiunile copilului.  In principiu, aflati la varsta pubertatii, preferintele si pasiunile tinerilor pot parea bizare. Tocmai de aceea, parintii ar trebui sa incerce sa ghideze alegerile celor mici, macar pana la o proverbiala cale de mijloc.

Ca regula generala, se recomanda sa nu se umple cu dulapuri si accesorii dormitoarele celor mici, tocmai pentru ca pe ele se depoziteaza praf, plus ca odata ce nu mai sunt folosite, accesoriile tind sa devina piese de muzeu pe care nimeni nu le mai atinge cu lunile. Dupa cum vedeti in pozele de mai sus, cele mai multe camere pentru adolescenti au o schema de culori destul de larga, dar cu nuante complementare. Prea putine camere au culori tipatoare, lucru care nu e nici macar recomandat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.