close
Camere De Zi

Cum amenajam locul in care luam masa?

Stim, in cele mai multe case nu exista spatiu suficient pentru a lua masa in afara bucatariei. Pur si simplu, spatiul locuibil e prea mic pentru a-l incarca cu o masa si cu alte cateva scaune, asta din moment ce in bucatarie exista deja un astfel de ansamblu. Totusi, acolo unde exista spatiu suficient pentru amenajarea unui loc pentru luat masa, ar fi si pacat ca proprietarii sa nu isi amenajeze un astfel de loc, mai ales ca el poate fi intrebuintat si pentru alte ocazii.

In 2013, trend-ul actual este de a amenaja incaperi colorate, nu foarte strident ci mai degraba cu mult bun gust. Desi, dupa cum veti vedea mai jos, stilul clasic inca e destul de pregnant, cam in absolut toate locurile pentru luat masa sunt elemente si abordari moderne.
loc de luat masa 6

loc de luat masa
loc de luat masa 2
loc de luat masa 3
loc de luat masa 4

loc de luat masa 5
Pentru cei care nu vor o camera chiar atat de colorata, exista solutii care mentin luminozitatea camerei, fara ca in ea sa se afle obiecte de toate dimensiunile si de toate culorile. Pur si simplu se poate adauga un obiect care sa se afle in paleta de culori dominanta, dar care totodata sa se incadreze in respectiva camera.
loc de luat masa 16

loc de luat masa 7
loc de luat masa 8
loc de luat masa 9
loc de luat masa 10
loc de luat masa 12
loc de luat masa 14

loc de luat masa 15
Factorul primar de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa va amenajati un loc de luat masa in propria casa e cel al spatiului. Prin definitie, locul respectiv ar trebui sa fie spatios, astfel incat cei care stau in jurul mesei sa se simta confortabil si catusi de putin ca intr-o stransoare. Astfel, inainte de a cumpara mese si scaune si de a face modificarile de rigoare in camera vizata, asigurati-va ca aveti spatiul necesar atat pentru a lua masa, cat si pentru a merge in juru-i.

Tags : locul mesei

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.