close
Idei

Cazi de lux de la Gruppo Treese

Daca sunteti pe punctul de a redecora baia, trebuie sa cititi neaparat acest articol. De ce? Pentru ca in cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva modele de cazi de baie de lux, produse de catre cei de la Gruppo Treese, ceva mai scumpe decat cele clasice, de consum, dar care garantat vor arata super in baile voastre.

Colectia de mai jos ilustreaza gama de cazi de lux pentru anul 2013 a celor de la Gruppo Treese, un producator italian specializat in producerea si comercializarea de produse de lux pentru baie. Colectia din pozele de mai jos se numeste Epoca Impero, iar modelele Egg, Vision si Nina.
cada de baie de lux 8

cada de lux
cada de lux 2
cada de baie de lux 3
cada de baie de lux 4
cada de baie de lux 5
cada de baie de lux 6

cada de baie de lux 7A se observa banda de pe lateral din pozele de 1, 4, 5, 7 si 8. Daca va uitati mai de aproape, veti vedea ca banda este compusa din cristale. Desi amplasarea lor nu este obligatorie, benzile sunt compuse din cristale Swarovski, precum si din fasii de aur si de argint, intreaga colectie fiind destinata penthouse-urilor si vilelor de lux.

Nu e chiar o colectie minimalista, desi design-ul lor este influentat de minimalism. S-a mers pe ideea de confort dus la extrem, asta intr-un cadru de lux. Ca dovada, mai toate modelele de mai sus au elemente minimaliste in ele, insa asta nu inseamna decat ca au o forma moderna, 2.0 am putea zice ca sa fim in ton cu lumea… internauta. Absolut fiecare model ofera un spatiu suficient, chiar pentru doua persoane, de unde si pretul usor piperat.

Ce ziceti? V-ar placea o astfel de cada in baia proprie?
[sursa imagini – Guppo Treese]

Tags : cada de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.