close
Bucatarii

Bucatarii moderne: cat de sic e culoarea neagra?

Bucatariile moderne in care culoarea dominanta este cea neagra sunt usor de amenajat, dar si foarte sic. Daca ati mai citit articolele despre bucatarii de pe freshhome.ro, atunci stiti ca mereu am sustinut luminozitatea si culorile in detrimentul nuantelor inchise, pentru simplul fapt ca in acceptiunea generala, culorile deschise sunt parca mai potrivite pentru astfel de incaperi decat culorile inchise.

Si totusi, negrul chiar nu poate fi folosit? Ba da, insa pentru ca design-ul incaperii sa fie unul reusit, el trebuie sa indeplineasca o conditie majora: luminozitatea trebuie sa fie extrem de buna, indiferent ca e naturala sau artificiala, iar mobilierul cat si celelalte piese de interior trebuie sa fie mentinute in permanenta cat mai curate.
In fond, negrul are un avantaj foarte important: se potriveste cu mai toate celelalte culori, astfel ca imaginea generala a bucatariei este una deosebita, indiferent de stilul adoptat pentru decorare.
bucatarie 5

bucatarie 4
bucatarie 3
bucatarie 2

bucatarie 1
Dupa cum vedeti in pozele de mai sus, combinatiile moderne de nuante si materiale arata foarte bine. Daca mobilierul are la exterior proprietati reflexive, aspectul bucatariei va fi unul modern. Bineinteles, asta nu inseamna ca toate elementele din camera trebuie sa fie negre, intrucat aceasta culoare poate fi folosita si ca simplu element de contrast. Cu alte cuvinte, e suficient sa amplasati un singur element de marime medie in bucatarie pentru a obtine un efect vizual placut si modern.

Alb&Negru, combinatia ideala

Combinatia aceasta de culori a fost intotdeauna una de succes. Intrucat ele se completeaza foarte bine una pe alta, mai toate proiectele de bucatarii moderne decorate in aceste nuante sunt de succes.

Tags : bucatarie moderna

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.