close

Livingul, sufrageria sau camera de zi, indiferent cum vreti sa-i spuneti, este camera in care se petrece cel mai mult timp. Pentru cele mai multe familii, living-ul este camera in care familia se aduna si petrece timpul liber in fata televizorului sau cu prietenii, deci alaturi de dormitor, este incaperea careia ar trebui sa ii fie acordata cat mai multa atentie.

living 2

living 3

living 4

living 5

living 6

living
Desi multa lume crede ca este vreo diferenta intre living, sufragerie sau camera de zi, intre aceste camere chiar nu exista nicio diferenta, scopul lor fiind, exact cum am scris mai sus, acela de a reuni familia si/sau grupul de prieteni.
Astfel, incaperea respectiva trebuie sa fie cea mai mare din casa, tocmai pentru a oferi suficient spatiu tuturor celor care ii calca… pragul. Nu conteaza neaparat pozitionarea ei in structura casei, ci mai degraba dimensiunea si modul in care aceasta este decorata.

Mobilierul clasic care se gaseste in cele mai multe living-uri e o canapea mare, 1-2 sau mai multe fotolii, un televizor si o masa pentru cafea. Forma si structura acestora poate sa fie diferita de la casa la casa, in functie de bugetul proprietarilor si de cat de mult sunt dispusi sa investeasca. Astfel masutele pentru cafea pot fi catifelate si pot juca atat rol de masa, cat si loc de intindere al picioarelor, dar totodata, pot fi inlocuite si de o masa otomana de lemn, situata aproape la sol. Desi destul de rar folosite, mesele otomane ofera un aspect aparte livingului, o nuanta distincta de eleganta si de ce nu, un grad de functionalitate imbunatatit.

Daca in living exista si un semineu, atunci trebuie sa stiti ca e putin probabil ca in aceeasi camera sa poata fi amplasat si un televizor, asta in conditiile in care semineul este pozitionat intr-un loc central . Pur si simplu reflexiile flacarilor se vor vedea in ecranul televizorului. Daca totusi vreti electronice, atunci orientati-va spre un sistem audio performant si, in eventualitatea in care vreti si sa vizionati filme, orientati-va spre un proiector sau spre un display mat de dimensiuni mari.

Tags : decorare dilving

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.