close
BirouriIdei

Birouri creative pentru cei care lucreaza de acasa

Continuam seria dedicata celor care lucreaza de acasa (inceputa AICI) cu alte cateva idei de birouri creative pentru freelanceri sau pentru cei care  isi administreaza afacerea din confortul propriei sufragerii. De regula, factorul principal de care depinde amenajarea unui birou acasa este spatiul alocat acestuia. Din cauza faptului ca multa lume are probleme mari cu spatiul din cauza apartamentelor mici in care locuiesc, nu toate ideile urmatoare vor putea fi aplicate; suntem convinsi, totusi, ca veti gasi ceva care sa va faca cu ochiul si care sa poata fi pus in aplicare in casa voastra, astfel incat sa deveniti mai eficienti.

birou acasa

birou acasa 2

birou acasa 3

birou acasa 4

birou acasa 5

birou acasa 6

birou acasa 7

birou acasa 8

birou acasa 9
Chiar si asa, inainte de a alege oricare din ideile de mai sus sau din articolele prezentate anterior, e bine sa planuiti din timp fiecare detaliu. Daca, de exemplu, in casa mai sunt si copii, atunci amenajarea unui spatiu de lucru in bucatarie sau in sufragerie nu e catusi de putin recomandata, intrucat sunt sanse mari ca eficienta sa scada din cauza zgomotului. In acest caz, in masura in care este posibil, este recomandat ca biroul sa fie amplasat fie la mansarda, fie intr-un loc in care zgomotele sa fie macar reduse.
In mod ideal, in camera in care se afla spatiul de lucru ar trebui sa fie si o fereasta de marime medie. Lumina artificiala nu e intotdeauna benefica, pe cand lumina naturala este. In plus, creierul are nevoie de aer curat pentru a putea functiona cum trebuie, lucru care este mai dificil de obtinut la mansarde sau in camerele subterane sau de la demisol.

 

Tags : birouri apartament

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.