close
Camere De Zi

Idei living pentru cabana voastra de la munte!

Desi soarele de afara inca ne arata zambetul sau in fiecare zi, sa nu uitam ca suntem in luna noiembrie si ne apropriem cu pasi rapizi de lunile de iarna. Tocmai pentru aceast astazi am decis sa va aratam cateva modele de livingurui rustice, specifice unei cabane.  Printre voi, dragi cititori, sigur exista si persoane care detin o cabana intr-o zona de munte de pe meleagurile noastre. Vom incerca sa va oferim cateva idei de reamenajare sau redecorare a camerei principale.

O cabana la munte trebuie sa arate ca in povestile de odinioara. Sa aiba peretii interiori imbracati in scanduri o soba sau un semineu. De altfel soba va va aminti de perioada copilariei cand stateati iarna sa va incalziti in timp ce bunica spunea povesti incredibile in jurul focului. Acolo s-a nascut toata imaginatia voastra si toate personajele au prins viata. Chiar daca crestem fizic, in noi acolo, undeva intr-un colt, ramane si copilul de altadata. Acel copil va simtit nevoia sa mai traiasca macar pret de cateva clipe anii minunati. Dar cum in zilele noastre ne-am modernizat, mai in toate cabanele vom gasi un semineu mare, imbracat in pietre de rau. Este o solutie extraordinara, pentru ca va incalzeste foarte bine camera si o lumineaza seara. Veti crea o atmosfera intima, alaturi de familie, persoana iubita sau prieteni. Totul depinde de voi si de felul in care va petreceti clipele in acest loc.

Trebuie neaparat sa aveti fotolii si canapele mai mari sau cel putin cu perne pufoase sa va scufundati in ele la caldura, dupa ce ati venit de pe partia de ski. Pentru ca atmosfera montana sa fie completa trebuie ca peretele pe care este construit semineul sa fie tot imbracat in piatra si sa aveti un candelabru montat in living. Dar acel candelabru trebuie sa fie vintage, sau cel putin designul. Sa dea senzatia de vechi, de un obiect cu o istorie in urma invaluita in mister.

Nu trebuie sa amenajati intreaga camera numai cu obiecte si piese de mobilier vechi. Este chiar foarte bine daca aduceti si un plus de modern. Va lumina si mai mult incapera si o va face sa transmita emotie, caldura si unicitate.

Acum va lasam in compania fotografiilor ce va vor ajuta sa va inspirati:

idei-living-rustic-cabana-munte (1)

idei-living-rustic-cabana-munte (2)

idei-living-rustic-cabana-munte (3)

idei-living-rustic-cabana-munte (4)

idei-living-rustic-cabana-munte (5)

idei-living-rustic-cabana-munte (6)

idei-living-rustic-cabana-munte (7)

idei-living-rustic-cabana-munte (8)

idei-living-rustic-cabana-munte (9)

idei-living-rustic-cabana-munte (10)

Tags : cabana munte

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.