close

Pentru ca ne place sa va surprindem si sa va oferim solutii cat mai inovatoare in fiecare zi, astazi va vom vorbi despre folosirea semineului in redecorarea baii! Trebuie sa recunoasteti ca este o schimbare radicala a incaperii, ca ii veti conferi o atmosfera romantica si de poveste. Pentru a reusi acest tip de amenajare aveti nevoie de o baie cat de cat mare. De exemplu in baile din garsoniere este cam greu pentru ca spatiul este destul de redus. Nu veti sti ce accesorii sa montati pentru inceput, dar ce sa mai spunem de un semineu.Daca detineti o casa de vacanta cu siguranta aveti o baie imensa si va puteti juca cu spatiul de care dispuneti. Mai ales ca la casa puteti sa faceti ca aceasta incapere sa arate total diferit de restul casei: fie va fi foarte moderna, fie va fi rustica. Si daca va montati o cada de mijloc cu semineul intr-un colt imaginati-va cat de bine va arata. Pentru finisarea atmosferei romantice puteti alege lumini in culori calde care sa fie evidentiate prin candelabre sau spoturi care impanzesc toata baia. Daca va montati o cada de mijloc puteti sa ii imbracati lateralele in piatra sau lemn si pe suprafata superioara, aproape de marginea cazii puteti pune spoturile.

Cum ar fi sa aveti o casa cu un perete din sticla al baii si sa priviti zapada de afara in timp ce faceti baie si auziti sunetul lemnelor care ard in semineu. Pentru a va ademeni si pe voi in starea noastra de visare va lasam in continuare cu cateva idei de accesorizare a baii cu un semineu:

amenajare-baie-cu-semineu (1)

amenajare-baie-cu-semineu (2)

amenajare-baie-cu-semineu (3)

amenajare-baie-cu-semineu (4)

amenajare-baie-cu-semineu (5)

amenajare-baie-cu-semineu (6)

amenajare-baie-cu-semineu (7)

amenajare-baie-cu-semineu (8)

amenajare-baie-cu-semineu (9)

amenajare-baie-cu-semineu (10)

amenajare-baie-cu-semineu (11)

amenajare-baie-cu-semineu (12)

amenajare-baie-cu-semineu (13)

amenajare-baie-cu-semineu (14)

amenajare-baie-cu-semineu (15)

amenajare-baie-cu-semineu (16)

amenajare-baie-cu-semineu (17)

Cred ca v-am convins ca un semineu nu trebuie sa fie neaparat montat intr-un living somptuos. Aceeasi eleganta si intimitate o poate oferi si uneia din cele mai exclusiviste incaperi din casa. De altfel aici nu v-a trebui sa il impartiti cu nimeni, poate doar cu persoana iubita. Va fi doar al vostru si va crea jocul flacarilor numai pentru ca voi sa va simtiti relaxati si rasfatati. Daca adaugati lumanarile parfumate si spuma in apa ati reusit sa creati seara romantica perfecta. Acest tip de bai sunt foarte des intalnite in hotelurile care au camere pentru indragostiti. Ne-am bucurat sa vedem ca exista si oameni indrazneti care si-au mutat emotiile in propria casa pornind de la ceea ce au vazut in hoteluri. Nu uitati ca puteti transpune in realitatea voastru orice amenajare vedeti la fiecare pas. Trebuie doar sa fiti atenti cum redecorati pentru a nu aglomera foarte mult spatiul.

Fresh Home are grija de romantismul vostru in aceasta zi minunata de weekend!

Tags : amenajare baieamenajare baie micabaie micaidei amenajare baieidei amenajare baie micamobilier baiemobilier baie micaredecorare baieredecorare baie micasemineusemineu baie