close

Din colectia de resedinte luxoase si incredibile astazi va pezentam una din Portugalia cu forme geomtrice unice. Arhitectii au denumit-o casa Colunata si este situata in orasul Lagos din Portugalia. Prin formele sale neuniforme ea reuseste sa se incadreze in peisajul stancos de jur imprejur si sa ii ofera acestuia un aspect unic. Fiind situata undeva deasupra intregului oras le acorda posibilitatea proprietarilor de a avea vederi panoramice la orice ora din zi si din noapte.

In afara casei se poate observa un peisaj verde si o piscina interioara incredibila. Luminile folosite o fac pe aceasta sa straluciasca chiar si pe timpul noptii. In acelasi timp ea se evidentiaza prin designul ei in colturi ascutite si neuinforme, neavand nici o suprafata exterioara la fel. In momentul in care se patrunde in interior se face contactul cu luxul. Desi este decorata in nuante de alb si negru si cu un mobilier minimalist, ea ofera conformul sporit al unei resedinte de vacanta.

Asa cum am mai discutat si am spus ca geamurile mari, din podea pana in tavan, sunt caracteristica ce nu lispseste din nicio casa de acest gen. Ele reusesc sa se faca trecerea subtila din interior catre exterior si invers. Astfel se comunica cu natura inconjuratoare si aceasta poate fi admirata in toata splendoarea ei. Geamurile mari ofera pe timpul zilei foarte multa lumina naturala care cade pe mobilier si il scoate in evidenta.

Pentru ca este o vila de lux, camerele sunt foarte mari atat in inaltime cat si in suprafata locuibila. De altfel cvalasa este situata pe partea superioara a unui deal cu vedere la mare. Asa ca de oriunde din living se poate admira marea. Ce poate fi mai frumos decat sa stati si sa serviti cina sau sa beti cafea dimineata si sa admirati marea atat de naturala si salbatica in atatea momente. Sa cresti un contrast intre linistea din casa si valurile apei nervoase dupa o furtuna in larg. Deasupra mesei din living este montat un candelabru sclipitor, iar in sufragerie sunt spoturi care pe timp de seara pot si asemuite cu stelele de pe cer.

Ce sa mai…o casa care fura priviri si ofera linistea de care avem nevoie in momentul in care ajungem acasa. Asa ca va lasam in continuare sa admirati fotografiile care reusesc sa ii scoata in evidenta trasaturile unice:

resedinta-portugalia-luxoasa (4)

resedinta-portugalia-luxoasa (3)

resedinta-portugalia-luxoasa (2)

resedinta-portugalia-luxoasa (1)

resedinta-portugalia-luxoasa (5)

resedinta-portugalia-luxoasa (6)

resedinta-portugalia-luxoasa (7)

resedinta-portugalia-luxoasa (8)

resedinta-portugalia-luxoasa (9)

resedinta-portugalia-luxoasa (10)

resedinta-portugalia-luxoasa (11)

resedinta-portugalia-luxoasa (12)

resedinta-portugalia-luxoasa (13)

resedinta-portugalia-luxoasa (14)

sursa articol: www.freshome.com

Tags : amenajarearhitecturabaiecameracamera de zicasacasa de vacantadecordecor casadesigndesign interiorsufragerievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.