close

Cand vine vorba de redecorare si amenajare va puteti simti uneori depasiti de situatie. Va ganditi mereu la ce vreti si la tendintele anuale care sunt intr-o continua schimbare reusind foarte greu sa aveti camera ideala. Atunci cand vine vorba de dormitor si camera de zi trebuie sa alegeti locul potrivit pentru montarea sau asezarea televizorului. Trebuie sa fie acolo unde va este cel mai confortabil sa va uitati, dar si sa nu creeze senzatia ca e in plus, ca nu apartine acelui loc.

suport televizor1

Cel mai folosit loc este adesea cel din fata canapelei. Veti decora spatiul din jurul televizorului pentru a il scoate in evidenta. Acesta trebuie sa fie punctul focal al camerei si sa capteze toata atentia inca de la intrare.  Puteti alege sa il montati pe perete cu ajutati de un suport special pentru televizoare. In acelasi timp puteti folosi o comoda cu o inaltime redusa pe care sa il asezati. Daca in trecut mesele pe care erau asezate televizoarele erau foarte robuste si ocupau cel mai mult spatiu din camera, acum totul s-a schimbat. Tendintele in materie de mobila sunt cat mai minimaliste pentru a crea cat mai mult spatiu liber in camera si a avea loc de desfasurare a activitatilor. Astfel camera va fi cocheta si aerisita.

suport televizor2

suport televizor3

suport televizor4

suport televizor5

suport televizor7

suport televizor6

suport televizor8

Sa nu uitam ca televizorul in camera de zi este probabil cel mai important obiect. Va puteti cufunda intr-o canapea mare si pufoasa in timp ca urmariti stirile sau filmul preferat. Este momentul in care va relaxati si uitati de toate grijile.

Puteti aseza sau monta pe peretele din jurul televizorului un sistem de boxe sau chiar sa va asezati consola preferata de jocuri. De altfel peretele poate fi singurul care are o culoare diferita de restul camerei. Puteti alege sa il vopsiti, sa lipiti un tapet sau chiar sa realizati o pictura manuala.

Lasati-va imaginatia sa isi intre in drepturi si nu veti regreta!

Tags : camera de zicasacasa vacantadormitoridei decoridei designidei montare televizormobila ieftinamobila sufragerieoferta televizorsuport televizortapettelevizor

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.