close

Astazi ne-am gandit sa va prezentam o casa decorata in stil asiatic. Este o practica din ce in ce mai des intalnita in tendintele anului. Aceasta locuinta este situata in New Mexico, intr-o zona cu foarte multa vedeata si ocupa patruzeci de acri. Trebuie sa recunoastem ca este o zona sufiecient de mare pentru o casa ce are un design remarcabil si neobisnuit. Mai mult, aceasta casa aranjata in stil oriental a reusit sa fie inconjurata de un cadru natural spectaculos. Vederi minunate din interior catre exterior sunt elemente spectaculoase ce au reusit sa adauge anumite detalii impresionante.
Construirea acestei case se bazeaza pe stil oriental, iar acest lucru poate fi vazut in arhitectura cu elemente exotice si in acelasi timp putin neobisnuite pentru casele contemporane comune. Mediul natural care inconjoara aceasta casa moderna este reprezentat printr-o provocare, deoarece proiectul a fost bazat pe construcția de locuinte care sa afecteaze cat mai putin din mediul natural. S-a incercat pastrarea cat mai multor arbori si a mediului natural. Geografia locului, a fost, de asemenea, o provocare, deoarece casa este situata pe un versant stancos.

redecorare apartamen2

redecorare apartament2

redecorare apartament3

redecorare casa1

redecorare casa2

redecorare casa3

redecorare casa4

redecorare casa5

redecorare casa7

redecorare casa8

Designerii au reusit sa creeze un interior identic cu cel asiatic pana in cel mai mic amanunt. S-a folosit un mobilier minimalist si foarte jos asa cum am vazut in filme. Cu totii am admirat mereu felul simplist, dar spectaculos al caselor japoneze. Cu mobila putina, dar bine aleasa, acestea sunt unele din cele mai frumoase case existente. Invatam inca o data ca nu trebuie sa aglomeram casa cu tot felul de detalii costisitoare pentru a avea locuinta ideala.

S-au folosit ferestre foarte mari pentru a crea senzatia de spatiu si mai mare decat cel existent. Pentru perioada noptii casa este prevazuta cu lumini calde plasate in puncte cheie in fiecare camera. Desigur ca nu lipsesc tablourile cu literele japoneze sau statuietele ce intruchipeaza personajele lor.

O alta caracteristica a deorului asiatic sunt usile glisate de lemn care nu lipsesc nici de aici. Acestea tin locul peretilor si astfel se poate trece foarte usor dintr-o camera in alta. Inclusiv picturile sunt realizate pe bucati de lemn.

Speram ca v-a placut aceasta casa si ca v-am trezit interesul pentru stilul asiatic. Se poate adapta foarte usor si in redecorarea unui apartament. Mai greu este cu peretii. De obicei fiecare apartament are ziduri de rezistenta care nu pot fi daramate. In rest va puteti permite sa aranjati cel putin o camera asa. Va recomandam sa incepeti cu camera de zi. Atat voi cat si musafirii vostri vor fi fascinati de decor si vor simti ca traiesc pret de cateva ore in cultura acelor tinuturi!

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretebucuresticamera de zicasacasa de vacantadecordesignidei de designlivinglocuintamobilamobila asiaticaMobilierpatstil asiaticvila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.