close
Camere De Zi

Livinguri colorate: idei moderne de decorare

Cred ca am mai spus asta in articolele anterioare: luxul nu inseamna neaparat obiecte scumpe (aceasta fiind premisa gresita de la care cei mai multi oameni pleaca), cel putin nu atunci cand vine vorba de amenajarea unei case. Combinatiile inteligente de mobila si culori sunt deseori mult mai reusite si mai ieftine decat investitiile de mii de euro in piese de mobila apartinand unor brand-uri scumpe.

In fond, ce conteaza mai mult? Sa aveti o casa eleganta si confortabila sau sa aveti mobila creata de diferiti designeri de top?

Pentru astazi v-am pregatit o colecte de poze cu livinguri colorate, care exprima exact ceea ce spuneam mai sus. Multe dintre ideile prezentate mai jos nu necesita investitii extrem de mari, insa prin eleganta si combinatiile de culori, toate transforma orice living intr-unul de lux.
living 18

living 17

living 16

living 15

living 14

living 13

living 12

living 11

living 10

living 9

living 8

living 7

living 6

living 5

living 4

living 3

living 2

living 1

camera de zi
Din punct de vedere psihologic, culorile au un impact destul de mare asupra noastra. Ele pot contribui la alterarea unor stari, precum si la inlaturarea unor sentimente negative. Tocmai de aceea noi va recomandam ca, imprumutand unele dintre ideile de mai sus, sa folositi pentru living-urile sau oricare dintre camerele din casele voastre culori vii, preferabil in combinatii de bun gust.

A se observa ca multe dintre ele sunt combinatii ambientale, care pe timpul serii ofera un efect vizual placut, mai ales daca sunt iluminate de o lumina calda si usor difuuza. Asta nu inseamna ca trebuie sa apelati doar la culori ambientale. Din contra, combinatiile de culori vii insufla practic viata si stimuleaza crearea de energie, chiar daca totul se petrece la un nivel subconstient.

Tags : sufragerie colorata

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.