close
Dormitoare

Cum sa creati un dormitor boem

Spiritul boem, atat de celebru odinioara, a dat nastere unor culturi romantice, dar si stilistice, care au influentat intr-o masura destul de radicala anumite comportamente. La randu-le, aceste influente s-au vazut in operele de arta ale artistilor boemi, in viata de zi cu zi, precum si in casele lor. In acest articol o sa va aratam cum sa creati un dormitor boem, care sa reuneasca elemente moderne cu un romantism relativ ascuns, astfel incat combinatia finala sa fie un loc 100% unic.

dormitor boem 1
dormitor boem 2
O combinatie interesanta pentru un efectu vizual si mai interesant este alaturarea unor elemente de pictura diferite, a unor tablouri de mici si mari dimensiuni, cu intentia de a crea o insiruire aparent dezordonata.
dormitor boem 3
O a doua recomandare pentru crearea unui dormitor boem vizeaza imbinarea mai multor stiluri. Alegeti piese moderne de mobila si lasati pe pat o covertura sau un asternut care sa aduca a anii 40-50. Totodata, in combinatie cu picturile amintite mai sus, efectul vizual creat este unul special, romantic, lucru care vi-l vor confirma toti cei care vor calca pragul casei.
personalizati-va patul

Pat personalizat

Uitati de regulile clasice de decoratiuni interioare si lasati-va imaginatia sa zboare. Un dormitor boem nu se supune niciunei reguli amintite vreodata pe freshhome.ro, astfel ca cel mai bun lucru pe care-l puteti face este sa va amenajati patul dupa… pofta inimii. Folositi culori ambientale si multe perne, eventual pozitionati patul intr-un colt pentru a avea mai mult spatiu.
dormitor boem 5

dormitor boem 4
Un ultim aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere, asta inainte de a incheia acest articol: in astfel de dormitoare se pune accent pe luminozitatea naturala. Asadar, atunci cand va decorati dormitorul intr-un spirit boem, asigurati-va ca aveti lumina suficienta.

Tags : dormitor boem

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.