close
Hoteluri & Resorturi

Shanti Maurice, un super resort in sudul Mauritiusului

Mauritiusul este cu siguranta in top 5 cele mai populare destinatii de vacanta, fiind relativ accesibila atat Europenilor, cat si celor din Africa sau Asia. Este o republica insulara, a carei economie se bazeaza si pe turism, sector care, dupa cum veti vedea in randurile urmatoare, l-au dezvoltat si transformat intr-unul extrem de profitabil.

Astazi vorbim despre Shanti Maurice, un resort de lux aflat in sudul Mauritiusului, aflat la o distanta de 40 de minute de aeroportul Plaisance. Resort-ul apartine de grupul Nira Hotels&Resorts si a fost deschis in 2007. De atunci si pana acum, a gazduit peste 20,000 de turisti si, bineinteles, a castigat multe premii. Cel mai recent premiu acordat resort-ului Shanti Maurice a fost titlul de “World’s Most Comfortable Resort of 2012”, castigat in luna noiembrie a anului precedent.
shanti maurice 8

shanti maurice 7

shanti maurice 6

shanti maurice 5

shanti maurice 4

shanti maurice 3

shanti maurice 2

shanti maurice 1
Cei care calca pragul acestui resort, pe langa privelistea superba oferita de plajele Oceanului Indian, vizitatorii au posibilitatea sa inchirieze kayacuri sau sa joace golf sau sa se relaxeze in spa-ul hotelului. In plus, una dintre atractiile acestui resort e barul (parte din restaurant) Fish’n’Rum, care ofera nu mai putin de 60 de tipuri de rom.

Shanti Maurice are nu mai putin de 122 de camere de toate categoriile, de la apartamente prezidentiale pana la single suits, adaptate tuturor categoriilor de turisti. Camerele sunt decorate elegant, cu elemente de marmura si granit, iar preturile nu sunt prea piperate, ci variaza de la 370 de dolari/zi pana la 500, in functie de regimul de cazare si de cerintele turistilor, deci cam la fel cu pretul unei zile de cazare intr-unul din hotelurile centrale din capitalele Europene.

Tags : design Shanti Maurice

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.