close
Camere De Zi

Rafturi pentru camere de zi – 15 idei!

Cand vorbim de rafturi, adesea sunt incorporate in biblioteci mai mult sau mai putin greoaie; ori pe fondul imbogatirii dezvoltarii ofertei magazinelor de mobila, oamenii au cam inceput sa renunte la modul traditional de mobilare.

Nu intotdeauna e nevoie de biblioteca pentru a avea rafturi si nu intotdeauna e nevoie de rafturi pentru a avea o biblioteca. Adevarul e ca rafturile pot fi multifunctionale si pot servi pe post de obiecte de depozitare pentru obiecte de ceramica, pentru pahare si anumite seturi de farfurii (mai rar, totusi, doar pentru ansamblurile inchise, asta pentru ca ideea se apropie cu stilul “optzecist” de a tine toate lucrurile ascunse), pentru accesorii, iar nu in ultimul rand, pot fi lasate goale in mod intentionat.
rafturi-pentru-camere-de-zi-15

rafturi-pentru-camere-de-zi-14

rafturi-pentru-camere-de-zi-13

rafturi-pentru-camere-de-zi-12

rafturi-pentru-camere-de-zi-11

rafturi-pentru-camere-de-zi-10

rafturi-pentru-camere-de-zi-9

rafturi-pentru-camere-de-zi-8

rafturi-pentru-camere-de-zi-7

rafturi-pentru-camere-de-zi-6

rafturi-pentru-camere-de-zi-5

rafturi-pentru-camere-de-zi-4

rafturi-pentru-camere-de-zi-3

rafturi-pentru-camere-de-zi-2

rafturi-pentru-camere-de-zi

A apus de mult perioada in care se purtau bibliotecile masive in sufragerii, tocmai pentru ca locuintele sunt din ce in ce mai mici, iar oamenii nu mai au nevoie de lucruri masive care sa le ocupe spatiul. Se poarta ansambluri de rafturi inguste, inalte, care sa ocupe spatiul intr-un mod eficient, dar mai mult, sa arate si bine.

Nu stiu in ce masura apreciati plantele, insa personal, nu sunt foarte de acord cu ideea de flori/plante printre rafturi, pur si simplu pentru ca mentin o umezeala care nu e foarte benefica hartiei si reprezinta o grija permanenta. Si nu, plantele artificiale nu sunt o obtiune decat daca sunt minimaliste si special concepute pentru a fi depozitate in astfel de locuri.

Pentru apartamentele mici, rafturile de perete precum cele ca in pozele de mai sus, pot fi folosite si ca mijloc de depozitare si pentru alte obiete, insa doar in sectiunea inferioara, pentru a nu strica aspectul.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.